Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2019, 14:51
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Neprajníci chceli potopiť Captain Marvel negatívnou kritikou. Rotten Tomatoes zrušilo pridávanie komentárov pred premiérou

Neprajníci chceli potopiť Captain Marvel negatívnou kritikou. Rotten Tomatoes zrušilo pridávanie komentárov pred premiérou
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nová marvelovka sa do slovenských kín dostane už začiatkom marca.

Brie Larson dala podľa prvých ohlasov kritikov do postavy Captain Marvel celú svoju silu a energiu, ale to nebránilo nahnevaným užívateľom v tom, aby novú snímku s jej vedením potápali ešte predtým, než ju vôbec videli.

Spomínaná negatívna odozva sa šírila aj na známom portáli Rotten Tomatoes (ďalej RT), kde sa jeho administrátori rozhodli, že podobné trollujúce príspevky nebudú jednoducho rešpektovať. IndieWire na webe aktuálne informovalo, že RT plánuje „modernizovať svoj systém hodnotenia divákov prostredníctvom série produktových vylepšení“.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“Something in my past is the key to all of this.” Check out this Marvel Studios' #CaptainMarvel-inspired by poster from artist @RolaRafal!

Príspevok, ktorý zdieľa Marvel Studios’ Captain Marvel (@captainmarvelofficial),

Jedna z týchto inovácií sa bude týkať hlavne zákazu užívateľských komentárov pred premiérou v kine. Tým chcú administrátori logicky zamedziť tomu, aby sa negatívne odkazy užívateľov, ktorí film ešte ani nevideli, nepodpísali na všeobecnom vnímaní snímky pred premiérou.

O moci hlavnej hrdinky sa dočítaš v článku, kde citujeme vyjadrenie Samuela L. Jacksona (Nick Fury), nadchýnajúceho sa nad jej schopnosťami. Jeho slová potvrdzuje aj redaktorka Angie J. Han z Mashable.

Tá po novinárskej projekcii prehlásila, že je Thanos jednoducho v p*deli. Carol Danvers alias Captain Marvel tunajšie kiná navštívi už 7. marca (březen) 2019. Akékoľvek ďalšie informácie sú pre teba prístupné v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia