Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2019, 14:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zdeno Chára opäť zhodil rukavice ako za starých čias. Od súpera ho nakoniec oddelili rozhodcovia

ŠPORT ZDENO CHÁRA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kapitán Bostonu Bruins sa bitky nebojí.

Zdeno Chára patrí vo veku 41 rokov medzi najstarších hokejistov v kanadsko-americkej NHL. Stále je kapitánom Bostonu Bruins a svoj tím sa snaží potiahnuť k výborným výsledkom spoločne s brankárom Halákom, ktorý sa zaradil medzi najlepších hráčov tímu.

Chára bol kedysi oveľa agresívnejší hokejista, ale postupom rokov sa upokojil a pretransformoval do jednoznačného lídra na ľade aj v kabíne. Bitkám sa síce nevyhýbal, ani ich nevyhľadával, avšak od začiatku roku 2019 sa mu podarilo zvládnuť už druhý pästný súboj.

Odporúčané
Zdeno Chára sa pobil ako za starých čias. Tvrdé údery dostali jeho súpera na zem Zdeno Chára sa pobil ako za starých čias. Tvrdé údery dostali jeho súpera na zem 18. januára 2019, 10:09

V zápase proti San Jose Sharks, ktorý Boston nakoniec vyhral 4:1, zrazil Chára za vlastnou bránou Evandera Kanea. Nepáčilo sa mu, že tvrdý zákrok Cháru rozhodca nepotrestal dvojminútovým trestom, tak zhodil rukavice a pustil sa do slovenského obrancu. Chára neváhal a útok opätoval.

Najskôr sa obaja kohúti držali za dresy, potom sa Chára trochu uvoľnil a zasadil Kaneovi niekoľko presných či menej presných úderov. Napokon ich musel oddeliť rozhodca, po čom môžeme skonštatovať, že Zdeno mal v súboji navrch.

Domov
Zdieľať
Diskusia