Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2019, 11:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo si dal tetovanie na polovicu hlavy, vymazal si aj všetko z Instagramu

HUDBA MOMO TETOVANIE
Uložiť Uložené

Slovenský raper sa kontroverzie nebojí.

Momo sa vždy profiloval ako interpret, ktorý sa nevyhýbal kontroverzii, naopak, dokázal ju efektívne využiť, aby k svojej tvorbe prilákal veľké množstvo fanúšikov. Tí na drzosť a úprimnosť v tvorbe nedajú dopustiť a rešpektujú aj to, že bratislavský žralok nemá práve ideálne vzťahy so zvyškom scény. 

Tentokrát však Momo prekvapil diametrálne odlišným spôsobom, keďže sa rozhodol dať si tetovanie na neobvyklé a zároveň veľmi viditeľné miesto, takže ho odteraz určite už nikdy neprehliadneš. Polovicu jeho hlavy totiž od dnešného dňa zdobí farebná kérka od Kubeca z Wolftownu

Momo si dal tetovanie na polovicu hlavy, vymazal si aj všetko z Instagramu

Už teraz sa vynára veľa diskusií o tom, čo má tetovanie symbolizovať, prečo sa Momo vlastne rozhodol dať si ho a ako by opísal bolesť. Zo svojho oficiálneho instagramového účtu zároveň vymazal všetky príspevky, no v rámci príbehov poodhalil, aké to je a či to bolí. 

Momo je známy svojím pozitívnym vzťahom k tetovaciemu umeniu, takže je tento jeho krok relatívne pochopiteľný. Oslovili sme ho však, aby nám zodpovedal zopár otázok, takže v nasledujúcich hodinách sa dočkáš bližšieho vysvetlenia. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený WolfTownTattooParlor (@kubec_wolftown),

Momo si dal tetovanie na polovicu hlavy, vymazal si aj všetko z Instagramu
Domov
Zdieľať
Diskusia