Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2019, 10:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus: Kontrafakt ide ďalej, tento rok sa zavriem do štúdia (Rozhovor)

HUDBA KONTRAFAKT RYTMUS
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre teba hodinový rozhovor s Rytmusom o všetkom, čo sa okolo neho posledný rok točilo.

 

Uplynulých 12 mesiacov bolo v Rytmusovom živote plných zmien a noviniek, ktoré sa týkali jeho súkromného aj profesionálneho života. Najprv sme sa dozvedeli, že chystá profesionálny boxerský zápas v ringu s českým raperom Marpom a následné potešil verejnosť správou o tom, že svoju priateľku požiadal o ruku, s ktorou dokonca čaká dieťa

Po celý tento čas pracoval na nových projektoch a bojoval s bulvárom, takže tém na rozhovor bolo viac než dosť. Aj preto člen Kontrafaktu strávil so Šajmom pred kamerou viac než hodinu, aby sme všetky tieto témy podrobne prebrali a ty si sa tak dozvedel čo najviac z perspektívy samotného Rytmusa. 

Porozprával aj o chystaných dokumentárnych filmoch, knihe, názoroch na aktuálnych nových raperoch a Tekashiho 6ix9ine, Egovi a Pozor Records. Na svoje si prídu aj filmoví fanúšikovia a v neposlednom rade sa dozvieš, aký je jeho aktuálny pohľad na varenie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia