Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2019, 19:19
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zabil by si zviera, ktorého mäso potom zješ? Video provokuje mäsožravcov, či by svoje reči premietli do reality

ZAUJÍMAVOSTI MÄSO
Uložiť Uložené

Priemerný človek by zrejme prasa len tak nezabil.

Mäsožravci majú často odvážne vyhlásenia, ako by nemali problém vlastnými rukami zabiť zviera predtým, než si ho naservírujú na tanier. Režisér Dustin Brown preto spojil sily s americkou organizáciou Last Chance for Animals a natočil krátky film s názvom Casa de Carne, čiže Dom mäsa.

Názov musíš zobrať doslovne, pretože vo filme sa stretneš s partiou troch kamarátov v reštaurácii. Kamaráti rozmýšľajú, čo si objednajú a voľba nakoniec padne na bravčové rebierka.

Čašník sa pousmeje, zavedie zákazníka do uzavretej miestnosti, kde už zostáva len zákazník samotný s nožom v ruke a malé prasiatko. Zhrozený chlapík prasiatko pohladká, ale nemá odvahu zabiť ho, tak do miestnosti vtrhnú jeho kamaráti a usmrtia ho namiesto neho.

Spoločne si potom v zakrvavených tričkách vychutnávajú dobrú večeru, ktorá je podľa nich vraj vynikajúca a čerstvá, lenže náš hlavný hrdina sa najesť nedokáže. Keby si mal takúto situáciu zažiť na vlastnej koži aj ty, neprehodnotil by si konzumáciu mäsa?

Domov
Zdieľať
Diskusia