Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2019, 13:19
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Captain Marvel je podľa prvých reakcií kritikov a fanúšikov vynikajúcou komiksovkou s neuveriteľne silnou ženskou hrdinkou

Captain Marvel je podľa prvých reakcií kritikov a fanúšikov vynikajúcou komiksovkou s neuveriteľne silnou ženskou hrdinkou
Zdroj: Marvel Cinematic Universe
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zájdeš na pripravovanú novinku od Marvelu aj ty?

Captain Marvel do našich kín dorazí už o dva týždne a prvé reakcie kritikov nasvedčujú tomu, že sa máme naozaj na čo tešiť. Perri Nemiroff označila príchod Captain Marvel za veľký prínos do univerza, ktorý predurčuje ešte svetlejšie zajtrajšky MCU.

Mimo iného vyzdvihla silu a energiu, ktorú hlavná predstaviteľka Brie Larson vložila do postavy Carol Danvers. Pochválila ale aj výkon Lashany Lynch a Bena Mendelsohna alias zloducha Talosa.

Captain Marvel je absolútne úžasná. Nikdy som sa s postavou z Marvelu nestotožnila tak, ako pri Carol. Je tvrdohlavým a zábavným dieťaťom z 90. rokov, za ktoré sa považujem aj ja,“ neskrývala svoje nadšenie Ash Crossan z Entertainment Tonight.

Eric Eisenberg zo CinemaBlend docenil niekoľko štýlových prekvapení, ktoré vôbec neočakával a stvárnenie Carol Danvers herečkou Brie Larson označil za jej prvý fantastický krok do sveta MCU.

Ďalší kritici pochválili autentickú retro atmosféru 90. rokov a taktiež záhadnosť a humor, ktoré sa prelínali celým filmom. Brandon Davis z portálu Comic Book potvrdil, že fanúšikovia komiksov Captain Marvel budú tento film milovať a Angie J. Han z Mashable prehlásila, že Thanos je ľudovo povedané v p*deli.

Ešte pred premietaním filmu sa ale podľa portálu ScreenRant na webe Rotten Tomatoes začali objavovať negatívne recenzie trollov, ktoré s predpojatosťou útočili nielen na snímku Captain Marvel, ale aj na predstaviteľku hlavnej hrdinky Brie Larson. Tú mimo iného obviňovali z feminizmu a kazenia Marvel univerza. Film do našich kín príde 7. marca (březen) 2019. Pre ďalšie info vojdi do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia