Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2019, 15:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Opitý Slovák zneužíval šteniatko huskyho na žobranie. Psovi šliapal na chvost a laby

ZAUJÍMAVOSTI PES SLOVÁCI
Uložiť Uložené

43-ročnému mužovi už policajti zviera odobrali.

Slovenský bezdomovec sa bližšie neurčitú dobu zdržiaval na území Rakúska, kde sa v hlavnom meste pohyboval v spoločnosti 4-mesačného šteňaťa huskyho. Toho mal využívať ako prostriedok na citové vydieranie okoloidúcich. Vyžobrané peniaze ale zjavne miesto stravy pre psa investoval do alkoholu.

Odporúčané
Sú policajné psy hľadajúce drogy závislé? Tréner spolupracujúci s armádou aj Rytmusom nám prezradil viac (Rozhovor) Sú policajné psy hľadajúce drogy závislé? Tréner spolupracujúci s armádou aj Rytmusom nám prezradil viac (Rozhovor) 2. februára 2019, 13:43

Rakúski príslušníci polície sa k 43-ročnému Slovákovi dostavili na základe nahlásenia od miestnych Viedenčanov. Muža našli stáť spoločne so psom pred supermarketom. Keď podnapitý Slovákov zbadal blížiacich sa policajtov, ihneď sa dal do behu. Policajti ale pána zastavili a šteňa mu z dôvodu neadekvátnej starostlivosti odobrali.

Tento fakt bol zrejmý aj kvôli tomu, že bezdomovec priamo pred policajtmi v opitosti psovi niekoľkokrát stúpil na laby a chvost. Vo svojej výpovedi síce neprezradil, kde so psom prespával, ale priznal sa, že šteňa zneužíval na žobranie. Malý husky sa už v aktuálnej dobe nachádza v útulku v mestskej časti Donaustadt.

Ilustračná fotografia

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa WooFDriver's FamousHuskies.TV (@famoushuskies.tv),

Domov
Zdieľať
Diskusia