Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2019, 1:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Lady Gaga zrušila svoje zásnuby a rozišla sa s priateľom

HUDBA BRADLEY COOPER LADY GAGA
Uložiť Uložené

Speváčka pritom zasnúbenie oznámila len nedávno.

V októbri 2018 sme sa dozvedeli, že Lady Gaga a Christian Carino sa zasnúbili a v budúcnosti chystajú svadbu. Dvojica údajne začala randiť už na začiatku roku 2017, avšak speváčka nikdy svoj vzťah výraznejšie nemedializovala.

Keď však minulú jeseň označila v prejave Carina za svojho snúbenca, odhalila aj snubný prsteň a vyzeralo to, že momentálne prežíva idylické chvíle. Fanúšikovia preto zostali zmätení, keď sa Lady Gaga objavila na odovzdávaní cien Grammy bez prsteňa aj Carina.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lady Gaga (@ladygaga),

Navyše, na Valentína pridala na Instagram len fotku nového tetovania namiesto romantickej večere so snúbencom, a tak bolo len otázkou času, kedy sa rozchod stane oficiálnym. Zástupca speváčky napokon potvrdil, že sa cesty dvojice rozdelili.

Nie je jasné, ako dlho už spolu dvojica nerandí, pretože medzi oznámením zasnúbenia a rozchodu prešli len približne 4 mesiace. Lady Gagu už najbližší víkend čaká účasť na odovzdávaní Oscarov, kde si spoločne s filmovým partnerom Bradleym Cooperom plánujú zaspievať duet Shallow naživo.

Odporúčané
RECENZIA: Maestro. Natočil Bradley Cooper s Netflixom jeden z najlepších filmov roka? RECENZIA: Maestro. Natočil Bradley Cooper s Netflixom jeden z najlepších filmov roka? 22. decembra 2023, 14:00

Keby si mohli fanúšikovia vybrať, zrejme by si želali, aby zrušenie zasnúbenia znamenalo vznik vzťahu speváčky a herca, avšak takýto vysnívaný scenár je veľmi nepravdepodobný.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lady Gaga (@ladygaga),

Domov
Zdieľať
Diskusia