Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2019, 18:39
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Gwyneth Paltrow oznámila, že po Avengers: Endgame s úlohou Pepper končí

Gwyneth Paltrow oznámila, že po Avengers: Endgame s úlohou Pepper končí
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME GWYNETH PALTROW
Uložiť Uložené

Herečka, ktorá je v MCU už od samotného začiatku, ohlásila svoj odchod.

Aj keď herečka Gwyneth Paltrow nepatrí k Avengers a nevrhá sa s nimi do boja proti nepriateľom, stojí pri MCU už od samotného začiatku. Rozšírený filmový svet Marvel Studios totiž v roku 2008 započal prvý Iron Man, kde sa Gwyneth objavila ako Tonyho (Robert Downey Jr.) asistentka Pepper Potts.

Pepper sme mohli následne vidieť aj v ďalších dvoch pokračovaniach Iron Mana, sólovke Spider-Man: Homecoming či tímovkách The Avengers a Avengers: Infinity War. Zdá sa však, že blížiaca sa komiksovka Avengers: Endgame bude jej úplne posledným zárezom pod hlavičkou Marvelu (ak už stihla natočiť cameo v Spider-Man: Far From Home). Herečka totiž v nedávnom rozhovore pre magazín Variety oznámila svoj odchod do MCU dôchodku.

Myslím, že už som na nosenie obleku a všetko okolo trochu stará. Cítim sa však veľmi šťastná, že som túto úlohu vzala, nakoľko ma do nej musel prehovárať Jon Favreau (režisér prvých dvoch Iron Manov, pozn. red.). Natočiť prvého Iron Mana bolo úžasnou skúsenosťou, ako aj sledovať jeho dôležitosť pre fanúšikov,“ uviedla Paltrow.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow Zdroj: Marvel Studios

Zároveň však dodala, že jej v prípade potreby nebude robiť absolútne žiadny problém nejaká tá cameo rolička: „Cítim sa poctená byť súčasťou niečoho, kvôli čomu sa ľudia vedia tak vášnivo nadchnúť. Ak ma ale niekedy poprosia o krátky návrat, budem vždy k dispozícii.

Je evidentné, že Gwyneth si postavu Pepper zamilovala a na pôsobenie v MCU spomína len v dobrom. Podľa jej slov vyššie už ale ďalšiu dlhodobejšiu zmluvu nepodpíše, takže ju v budúcnosti uvidíme (ak vôbec) pravdepodobne iba v nejakej cameo úlohe či flashbackovej scéne. To ale ešte neznamená, že prežije udalosti v Avengers: Endgame. Premiéra tejto komiksovky je u nás naplánovaná na 25. apríla (duben) 2019.

Anketa:
Bude ti Pepper v MCU chýbať?
Áno
Nie
Áno
79 %
1240 Hlasov
Nie
21 %
331 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia