Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2019, 15:44
Čas čítania 0:00
Michaela Chrkavá

Nina Skalíková: Odišla som s darovanou letenkou do Vietnamu za mužom, ktorého som poznala 10 dní z Instagramu

Nina Skalíková: Odišla som s darovanou letenkou do Vietnamu za mužom, ktorého som poznala 10 dní z Instagramu
Zdroj: Archív Nina Skalíková
REFRESHER
Uložiť Uložené

24-ročná Slovenka sa rozhodla opustiť sľubnú kariéru a kúpila si jednosmernú letenku do Kambodže, aby sa venovala dobrovoľníctvu. Nečakala však, že počas tejto cesty nájde svoju lásku na Instagrame.

Nejde iba o peknú tváričku alebo ďalšiu instagramovú modelku. Nina je krásna žena s dobrým srdcom, ktorá sa vybrala do ďalekej Ázie, aby si splnila sen o dobrovoľníctve a vystúpila zo svojej komfotnej zóny.

Nina Skalíková je 24-ročná talentovaná fotografka z Modry, ktorá sa rozhodla ukončiť niekoľkoročný vzťah a kúpila si jednosmernú letenku do Kambodže. Na svoju odvážnu cestu sa vybrala sama a celý priebeh cestovania zachytáva, spolu aj s krásnymi fotografiami, na našich blogoch. 

V tomto článku sa dozvieš:
  • Prečo sa Nina rozhodla odcestovať
  • Prečo prijala letenku od muža, ktorého poznala len z Instagramu
  • S akými drogami prišla do kontaktu
  • Aký mala zážitok zo striptízového klubu v Bangkogu
  • Ako sa dala dokopy so svojím priateľom z Indie
  • Aký má názor na Boha a budhizmus
  • Či neľutuje prerušenie svojej kariéry a odchod do zahraničia 

Nina Skalíková: Odišla som do Vietnamu s darovanou letenkou za mužom, ktorého som poznala 10 dní z Instagramu
Nina Skalíková: Odišla som do Vietnamu s darovanou letenkou za mužom, ktorého som poznala 10 dní z Instagramu Zdroj: Archív Niny Skalíkovej

Prečo sa úspešná fotografka rozhodne odcestovať na niekoľko mesiacov do zahraničia?

To je na dlhšie, ale skúsim v skratke. Žila som pre mňa dokonalý život. Ale ten ma jedného dňa zrazu prestal napĺňať. Bolo to po splnení môjho najväčšieho kariérneho sna – fotiť Miss Slovensko. Sen som si splnila a chcela si vytýčiť ďalší, ale nejako som netušila, čo by to mohlo byť.

Od 15 rokov som sa naplno venovala budovaniu kariéry a po ôsmich rokoch sa vo mne niečo zlomilo. Človek sa mení postupne, ale ja som sa za posledný rok zmenila radikálne. Mala som akési vnútorné volanie, že chcem o živote a o samej sebe zistiť oveľa viac.

Uvedomila som si, aká som mladá a začala som premýšľať o živote ako celku. Zrazu som videla tie nekonečné možnosti, ktoré nám svet ponúka. Ukončila som kvôli tomu aj veľmi pekný a dlhoročný vzťah.

Vedela som, že ak odídem, o veľa z toho prídem.

Hodnotíš cestovanie osamote pozitívne alebo negatívne?

Len a len pozitívne. Pokiaľ ide o typickú dovolenku, alebo predĺžený víkend, rada ho trávim s mojimi priateľmi. Ale inak uprednostňujem cestovanie osamote. Doteraz som nikdy nespoznala toľko nových ľudí, nezažila toľko zábavy a nenabrala toľko nových skúseností za taký krátky čas.

 

Nina Skalíková: mladá fotografka, ktorá vyskúšala dobrovoľníctvo v Kambodži a na Instagrame si našla priateľa z Indie (Rozhovor)
Nina Skalíková: mladá fotografka, ktorá vyskúšala dobrovoľníctvo v Kambodži a na Instagrame si našla priateľa z Indie (Rozhovor) Zdroj: Archív Nina Skalíková

V Kambodži si sa venovala dobrovoľníctvu. Prečo si sa rozhodla práve preň?

Už ako dieťa som snívala o dobrovolničení v Afrike. Ale na Afriku si ešte netrúfam, tak som začala Kambodžou, ktorá tiež bola mojím snom. Vygooglila som si potrebné informácie a pustila sa do toho.

Vždy som rada pomáhala ľuďom, v 16 -tich som dokonca zorganizovala charitatívny koncert, no pre nulové skúsenosti to nevyšlo podľa mojich očakávaní. Po návrate domov s novými skúsenosťami určite niečo znovu vymyslím.

Nina Skalíková: mladá fotografka, ktorá vyskúšala dobrovoľníctvo v Kambodži a na Instagrame si našla priateľa z Indie (Rozhovor)
Nina Skalíková: mladá fotografka, ktorá vyskúšala dobrovoľníctvo v Kambodži a na Instagrame si našla priateľa z Indie (Rozhovor) Zdroj: Archív Nina Skalíková

Vo svojich blogoch si spomínala muža, ktorého si spoznala na Instagrame a následne ti kúpil letenku, aby si uňho strávila pár dní. Rozpovieš nám tento príbeh?

Myslím, že mnoho dnešných párov sa spoznalo na Instagrame alebo na iných sociálnych sieťach. Takže je to taká klasika, až na tú letenku. Ale tú z Kambodže do Vietnamu kúpite do 80 €, čo by dokázal zaplatiť každý romantik.

Chápem, že to vyzerá ako príbeh spoločníčky. No ja osobne nemám rada mužov, ktorí majú pocit, že s peniazmi a postavením si môžu dovoliť všetko. Preto si moju pozornosť ešte nikdy žiaden nekúpil a ani nekúpi.

S týmto mužom sme si predtým písali každý deň od rána do rána. Veľmi dobre sme si rozumeli. Vedel, že letenka je mimo môj budget, preto mi ponúkol, že mi ju kúpi, čo som odmietla. Pár dní na to mi však poslal screen, že ju nakoniec kúpil. Prečo som sa rozhodla ju prijať? Pretože milujem dobrodružstvá a práve kvôli nim som na tejto ceste.

A navyše nebolo to niečo, čo by ma mohlo ohroziť. Zaplatila som si vlastný hostel a s ním som sa stretávala na verejných priestranstvách. Rodičom som poslala jeho meno, adresu, všetko. Tato síce nebol nadšený, ale vždy veril mojim rozhodnutiam.

Správa sa ku mne inak ako slovenskí muži v začiatkoch vzťahov.

Prišla si do kontaktu s drogami a bývala si v luxusnej vile. Nebála si sa?

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 63188 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia