Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2019, 21:00
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Kim Kardashian sa na prestížnom podujatí objavila v jej doteraz najšokujúcejšom outfite

MÓDA
Uložiť Uložené

V podobne odvážnych šatách by sa na verejnosti ukázal naozaj iba málokto.

Na včerajšej prestížnej udalosti Hollywood Beauty Awards v Los Angeles, na ktorej sa už piaty rok udeľovali ocenenia renomovaným make-upovým umelcom, vlasovým stylistom a iným kreatívcom pracujúcim v oblasti filmu, televízie a reklamy, sa predviedla Kim Kardashian v poriadne odvážnych šatách.

Kúsok z roku 1998 od francúzskeho módneho návrhára Thierryho Muglera, ktorý mimochodom navrhoval kostýmy pre niekoľko ikonických snímok, ostatným návštevníkom spríjemňoval večer, Kim si však musela obzvlášť dávať pozor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 艾爾伯特時尚評論 (@alberts_fashion_style) on

Je to už po druhýkrát v tomto mesiaci, kedy Kim zvolila netradičný výstrih. Na červenom koberci počas amfAR galavečera v New Yorku sa blysla taktiež vo vintage kúsku, tentokrát od Versace. Otvorený dekolt bol každú chvíľu pripravený ukázať, čo ukrýval.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The West family (@kimkwmania) on

Jej manžel Kanye West ju ani na jednom z podujatí nesprevádzal. Môžeme len dúfať, že usilovne pracoval na avizovanom albume Yandhi, ktorý by mohol svetlo sveta uzrieť už čoskoro. Pre ďalšie novinky z rodiny Kardashian-West odporúčame pozrieť sa na ctiteľa ich dcérky, sedemročného rapera.

Domov
Zdieľať
Diskusia