Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2019, 18:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najdrahšie raňajky na Slovensku a nabúrané Bentley (Refresher Zima)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Druhý vlog z Refresher Zimy mapuje náš presun do Vysokých Tatier, kde sme si užili pobyt v nádhernom Grand Hotel Kempinski.

Projekt Refresher Zima sme nemohli vynechať ani v aktuálnom roku a aj keď sa blíži teplejšie počasie, sneh si stále môžeš v našich krásnych horách užívať plnými dúškami. Naším cieľom bolo opäť zmapovať, čo vlastne zasnežené Slovensko ponúka a, samozrejme, stretnúť sa s čitateľmi a divákmi.

Toto všetko sa nám podarilo a ako to celé dopadlo sa už dozvieš v druhom vlogu. Moderátori Petra, Barborka a Krištof si Vysoké Tatry obľúbili a zásluhu na tom má aj Grand Hotel Kempinski, ktorý sme otestovali naplno. Dokonca sme si privstali kvôli prázdnemu wellnessu a vyskúšali sme aj luxusné raňajky. O tie úplne najdrahšie za niekoľko stoviek eur sa budeme uchádzať až o rok. 

Krištofovi už tradične nestačili naše vozidlá, takže si musel vyskúšať štvorkolku a Petra v slabej chvíľke prezradila čosi viac o svojich šoférskych schopnostiach. Dozvieš sa, koľkokrát nabúrala a aký bol jej najväčší skalp. A áno, aj tentokrát bude Barborka v plavkách.

Viac už ale v samotnom videu. Za možnosť realizovať Refresher Zimu ďakujeme aj poisťovni UNIQA, vďaka ktorej sme boli na svahu o niečo odvážnejší.

Odporúčané
Diskotéka, guľovačka a šantenie v plavkách (Refresher Zima) Diskotéka, guľovačka a šantenie v plavkách (Refresher Zima) 4. februára 2019, 17:13
Domov
Zdieľať
Diskusia