Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2019, 11:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ prerušil koncert, aby navrieskal na fanúšika, ktorý fyzicky ubližoval žene. Ušli sa mu aj facky

HUDBA DMS SEPAR
Uložiť Uložené

Keď sa prídeš na koncert biť, asi s tebou nie je niečo v poriadku a zaslúžiš si zosmiešnenie pred celou sálou. A v dnešnej dobe aj pred celým internetom.

Ešte v roku 2017 sa počas Drizzyho koncertu nastala netradičná situácia, kedy musel byť prerušený kvôli hlúpemu fanúšikovi. Vtedy išlo o neštastníka, ktorý obťažoval náhodné ženy užívajúce si živé vystúpenie. Champagne Papi zastavil koncert, nakričal na fanúšika a dal mu jasne najavo, že keď neprestane, vyrieši to osobne. 

Podobná situácia sa počas posledného víkendu stala na Slovensku, konkrétne cez koncert DMS na Vibe Festivale. Tentokrát malo ísť podľa slov samotného Separa o bitku medzi dvoma chlapmi, ktorú sa snažila zastaviť žena. Jeden z nich však svoju agresivitu obrátil na ňu a začal jej ubližovať. To si Separ všimol, prerušil skladbu a nechal si ho zavolať k pódiu. 

Pokúsil sa mu dohovoriť, rozdal „zopár čapášov“, agresívneho primitíva vyprevadili ochrankári preč a vystúpenie pokračovalo ďalej. Jasné, Separ sa zachoval presne tak, ako by sa mal zachovať každý, no občas je fajn pripomenúť si, čo je správne a v akom svete vlastne žijeme.

Podobnú situáciu už musel riešiť aj Yzomandias, ktorého dokonca prišiel niekto na jeho vlastný koncert fakovať. Nuž, návštevníci rapových koncertov občas dokážu extrémne nízkym IQ prekvapiť a ty sa ešte pozri, akých ďalších podivínov môžeš stretnúť

Odporúčané
10 druhov fanúšikov na slovenských rapových koncertoch 10 druhov fanúšikov na slovenských rapových koncertoch 11. septembra 2018, 15:18

Na záver ešte pripájame aj Separove včerajšie vysvetlenie k celej situácii: 

V komentároch sa ešte diskutuje o tom, že Separ v skutočnosti kričal na nesprávneho muža, ktorý mu chcel celú situáciu vysvetliť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia