Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2019, 0:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dcéra Kanyeho Westa má 7-ročného ctiteľa, ktorý jej kupuje luxusné značkové darčeky za peniaze z rapu

ZAUJÍMAVOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Aj taký je, žiaľ, odraz dnešnej doby, ktorá ponúka neobmedzené možnosti a má svoje temné stránky.

Ak si si do dnešného dňa myslel, že je súčasná doba sociálnych sietí zvrátená, pravdepodobne ti ukážeme nové zákutia. Portál Elle pred pár dňami informoval o malom 7-ročnom chlapcovi, ktorého instagramová hra je oveľa ďalej, ako by mali zákony povoľovať. V skutočnosti, žiaľ, aj rapuje.

Do veľkej miery však v tomto prípade bez akýchkoľvek pochýb zlyhala výchova zo strany rodičov, ktorí malému Caidenovi dovolili oveľa viac, ako by bolo zdravé. Hranicu normálu prekročil už len tým, že má vlastný instagramový účet. Aj to by sme ešte dokázali pochopiť, ak by ho využíval so zdravým rozumom a mal by nad ním kontrolu dospelý človek. 

V skutočnosti ide o syna nie práve úspešného rapera menom Consequence, ktorý síce do istej miery spolupracoval s Kanyem Westom alebo Beyoncé, nikdy sa však nedokázal vymaniť z nikoho tieňa. Prostredníctvom aktuálne 7-ročného chlapca si teraz pravdepodobne plní sny. A práve známosť s Yeezusom využil na to, aby svojho syna zoznámil s malou North West, ktorá však má ešte len päť rokov. 

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Caiden nechýbal ani na párty ďalšej mladej celebrity Stormi, ktorá je dcérou Travisa Scotta a Kylie Jenner, kamaráti sa s Nicki Minaj či Chance the Rapperom, takže sú jeho ambície viacmenej jasné. O pozornosť v rodine Westovcov sa uchádza už dlhšie, stretáva sa s celou rodinou, no primárne ho zaujíma samotná North. Tej kupuje drahé darčeky a na Valentína si pre ňu pripravil darček od Tiffany & Co.

Je snáď každému jasné, že si na pozornosti pre svoju potenciálnu priateľku nezarobil sám, ale jeho otec s veľkou pravdepodobnosťou z rapu profituje, čo následne môžeme vidieť na Instagrame jeho potomka. Aké nezodpovedné. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Love Is In The Air

Príspevok, ktorý zdieľa Caiden Mills (@caiden817),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Caiden Mills (@caiden817),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Kim and Kanye treated me to dinner last night!

Príspevok, ktorý zdieľa Caiden Mills (@caiden817),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Caiden Mills (@caiden817),

Domov
Zdieľať
Diskusia