Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2019, 15:37
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Lickitung, Bulbasaur a Pikachu sú hviezdami vtipného traileru pre Detective Pikachu

Lickitung, Bulbasaur a Pikachu sú hviezdami vtipného traileru pre Detective Pikachu
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najnovší televízny spot odhalil nového Pokémona vo filme.

Detective Pikachu dorazí do kín už v lete a my nebudeme klamať. Naozaj sa na neho tešíme. A preto z neho chceme vidieť aj viac než len debutový trailer. Ešte než sa dočkáme ďalšieho, môžeme sa radovať aspoň z krátkeho televízneho spotu. Je plný doteraz nevidených záberov vrátane detailného pohľadu na Bulbasaura a pokračovanie scénky s Mr. Mimeom. 

V prvom rade sme však po prvýkrát videli Lickitunga. Zatiaľ nevieme, aké veľké roly budú jednotlivé Pokémoni mať, ale predpokladáme, že ich uvidíme veľa, akurát len na pár minút, aby sa ich stihlo vystriedať dostatočné množstvo. V každom prípade sa už robí na dvojke, takže si tvorcovia určite nechávajú nejaké esá v rukáve. A poniektorým postačí len hlas Ryana Reynoldsa, ktorý sa na Pikachu nesmierne hodí.

Pokiaľ sa chceš o filme dozvedieť viac, napríklad to, akých Pokémonov už máme potvrdených, klikaj sem. Okrem Justica Smitha uvidíme aj Kathryn Newton (Big Little Lies) či Kena Watanabeho (Godzilla), pričom o réžiu sa postará Rob Letterman (Shark Tale). Pokiaľ všetko pôjde ako má, Pokémon: Detective Pikachu by do kín mal doraziť 10. mája 2019

Domov
Zdieľať
Diskusia