Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2019, 10:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hora z Game of Thrones číta valentínske vyznania. Nechýbajú v nich ani Lannisterovci

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Lannisters are red, White Walkers are blue, and on this Valentine's Day, I give all of Westeros to you.

Deň zaľúbených, alebo teda deň Svätého Valentína, je v našej spoločnosti vnímaný ako malý sviatok lásky, kedy si partneri vyznávajú svoje city. Mnohí ľudia naopak 14. februára ignorujú a tento dátum považujú za sprofanovaný. Medzi druhú skupinu ale jednoznačne nepatrí silák Hafþór Júlíus Björnsson, prezývaný ako Hora.

Ten mimo iného Valentína trávil čítaním vyznaní, ktoré ho rozosmiali, no taktiež dojali. Nižšie priložené zábavné video je svojskou reklamou na produkty SodaStream (i keď v ňom samotná značka nie je vôbec slovne zmieňovaná).

Medzi básňami lásky nezabudol Björnsson spomenúť aj rod Lanniserovcov zo známeho seriálu Game of Thrones, v ktorom Islanďan stvárňuje postavu Gregora „Horu“ Clegana.

Nové propagačné video sústreďujúce sa na valentínsku tematiku ale nie je prvou spoluprácou mohutného Björnssona a známej spoločnosti SodaStream. V ich reklamách sa herec z Game of Thrones ukázal napríklad v rámci bojovnej kampane proti jednorazovým plastom.

Ak si tohto sympatického obra prvýkrát spoznal v seriáli Game of Thrones, pripomeňme si, že prvý diel finálnej série vypustí HBO do sveta už už 14. apríla 2019. K ďalším informáciám sa dopátraš v tomto vlákne.

Odporúčané
Nezvyčajne priestranný štúdiový byt na Ukrajine Nezvyčajne priestranný štúdiový byt na Ukrajine 22. októbra 2013, 6:39
Domov
Zdieľať
Diskusia