Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2019, 11:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Marek Hamšík skutočne prestupuje do Číny za 20 miliónov eur. Do nového pôsobiska by mal pricestovať už zajtra

ŠPORT ČÍNA FUTBAL MAREK HAMŠÍK
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský futbalista odchádza hľadať novú výzvu.

Jeden z najlepších slovenských futbalistov Marek Hamšík uzatvára dôležitú kapitolu svojej kariéry a z talianskeho Neapolu prestupuje do čínskeho klubu Ta-lien I-fang. O tomto pripravovanom prestupe sa hovorilo už dlhší čas, dokonca aj minulý rok z Talianska prichádzali šumy o tom, či Slovák nezakotví v exotickej krajine, ale napokon zostal v Neapole.

Hamšík je tamojšou legendou, veď za svoje pôsobenie zvládol prekonať aj Diega Maradona a dnes mu patrí titul najlepšieho strelca histórie Neapolu. Miestni fanúšikovia ho uctievajú, Marek bol dlhé roky aj kapitánom tímu, a tak určite nebolo lúčenie so svojím pôsobiskom jednoduché.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @marek_hamsik_17_official,

Právnik SSC Neapol Mattia Grassani informoval Radio Kiss Kiss o tom, že Slovák už s čínskym klubom podpísal zmluvu a do krajiny odcestuje v piatok. Aj keď sme ťa už pred pár dňami informovali o tom, že Hamšík by mal zarábať približne 9  miliónov eur ročne, nevedno povedať, kde je pravda, pretože žiadna konkrétna mzda zverejnená pochopiteľne nebola.

Odporúčané
Vlaky tu jazdia cez budovy, autá tankujú na strechách. Čunking je najväčšie mesto sveta, o ktorom si možno nepočul Vlaky tu jazdia cez budovy, autá tankujú na strechách. Čunking je najväčšie mesto sveta, o ktorom si možno nepočul 17. apríla 2024, 9:30

Na druhej strane, kluby sa dohodli na odstupnom. Neapol najskôr priškrtil prestup, keď sa mu nepáčila finančná ponuka, ale napokon mal súhlasiť s čiastkou 20 miliónov eur, ktorá bude vyplatená na dvakrát.

My veríme, že bude Marekovi dariť aj v novom pôsobisku a do slovenskej reprezentácie sa bude aj naďalej vracať s chuťou. Čína predsa len v posledných rokoch pritiahla niekoľko veľkých hviezd svetového futbalu a historicky najlepší strelec SSC Neapolu sa medzi nimi rozhodne nestratí.

Domov
Zdieľať
Diskusia