Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2019, 12:40
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sfajčil sa z marihuany a volal policajtom, že našiel tigra v opustenom dome. Mysleli si, že halucinuje, ale zviera tam naozaj bolo

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA TIGER
Uložiť Uložené

Zvláštny príbeh, ktorý nakoniec skončil šťastne.

Americkí policajti z mesta Houston v štáte Texas neverili vlastným ušiam, keď im zavolal vystrašený človek so slovami, že našiel v opustenom dome tigra. Keď ho začali cez telefón vypočúvať, či si náhodou nevymýšľa a prečo vlastne vošiel do opusteného domu, vysvetlil mužom zákona, že tam šiel, aby si mohol v pokoji a bezpečí zafajčiť marihuanu.

Policajti začali mať v tej chvíli podozrenie, či si z nich volajúci len nestrieľa, alebo nezačal halucinovať a mozog pred ním vytvára siluetu tigra, avšak opak bol pravdou. Dispečing ubezpečoval, že neklame a tiger sa v dome naozaj nachádza.


Skeptická hliadka preto dorazila na miesto, obzrela situáciu a zistila, že človek na telefóne neklamal. V opustenom dome, kde neboli nájdené žiadne známky toho, že by v ňom niekto býval, bol v garáži uväznený tiger. Nevedno, ako sa tam dostal a kto ho choval, a tak policajti začali vyšetrovanie.

Odporúčané
Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o trestoch za marihuanu. Väčšina chce, aby ich nová vláda zmiernila Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o trestoch za marihuanu. Väčšina chce, aby ich nová vláda zmiernila 27. septembra 2023, 18:05

Zviera sa chovalo pokojne, ale aj tak ho ochranári pre istotu uspali a odviezli do jedného zo zariadení pre exotické zvieratá, kde by mal stráviť zvyšok svojho života. Do voľnej prírody ho samozrejme nemôžu vypustiť.

Policajtov vystrašila aj klietka, ktorá bola zaistená len špagátom a skrutkovačom, čo znamená, že keby bol tiger agresívnejší, mohol sa relatívne ľahko oslobodiť a napáchať oveľa viac škody. Fajčenie marihuany tak zachránilo život jednému zvieraťu, aj keď všetko spočiatku vyzeralo ako vedľajší účinok psychoaktívnych látok.

Domov
Zdieľať
Diskusia