Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2019, 10:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine zaplatil 20-tisíc dolárov za streľbu na Chief Keefa

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Pre dúhového rapera ide o ďalší závažný problém, ktorý mu výrazné skomplikuje cestu na slobodu.

Ešte v júni minulého roka sme sa dozvedeli, že známy americký raper Chief Keef čelil ozbrojenému útoku na svoju osobu. V tom čase mal konfliktov viac, no ten najvýraznejší určite s Tekashim 6ix9ine. No a teraz sa spätne dozvedáme, čo sa vlastne stalo a hlavne koľko to celé stálo. 

Na konci januára sa dúhový raper priznal vo všetkých deviatich prípadoch, v ktorých bol obvinený, pričom tie sa okrem dílovania drog a členstva v krvilačnom gangu Nine Trey týkali aj ozbrojených útokov. V rámci spolupráce s federálnou políciou a dohode o vine a treste sa teraz Tekashi podľa portálu Complex priznal aj k tomu, že zaplatil 20-tisíc dolárov človeku menom Kintea “Kooda B” McKenzie za streľbu na Chief Keefa. 

Kooda už podľa očakávaní trávi čas za mrežami a čelí doživotiu. My budeme zvedaví, čo všetko 6ix9ine v snahe znížiť svoj trest prezradí, no zatiaľ to stále vyzerá na niekoľko desiatok rokov vo federálnej väzbe.

Domov
Zdieľať
Diskusia