Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2019, 18:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B neustála výhru Grammy. Kvôli neprajným fanúšikom Nicki Minaj a Mac Millera si vymazala Instagram

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Ženský rap sa zatiaľ nezaobíde bez poriadnych emócií a Cardi B je jednou z reprezentantiek, ktorá na seba týmto spôsobom veľmi rada pritiahne pozornosť.

Len včera sme písali o výsledok 61. odovzdávania cien Grammy, v rámci ktorých si víťazstvo za najlepší rapový album odniesla ženská reprezentantka Cardi B so svojim projektom Invasion Of Privacy. S prihliadnutím na všetky okolnosti väčšina sveta aj fanúšikovia iných interpretov túto voľbu kompetentných hlasujúcich pochopili a ďalej nerozoberali.

Odporúčané
Grammy 2019: Country porazilo rap, zažiarili aspoň Cardi B a Drake Grammy 2019: Country porazilo rap, zažiarili aspoň Cardi B a Drake 11. februára 2019, 10:50

V skutočnosti sa však našlo aj veľa takých, ktorí Cardi nepriali, a to z jediného dôvodu – medzi nominovanými bol aj zosnulý Mac Miller.

Ide však o veľmi citlivú záležitosť a dokonca aj samotná raperka ešte pred vyhlásením víťazstva pridala príspevok, kde bolo napísané, že rodina Mac Millera drží s Cardi. Po výhre viackrát zopakovala, že ju venuje aj autorovi projektu Swimming.

Veľmi aktívne ju však začalo napádať množstvo neprajníkov, pričom väčšina pochádzala z tábora jej priamej konkurentky Nicki Minaj. Po dlhých hodinách naťahovania sa a vysvetľovania nakoniec mladej mamičke praskli nervy a pridala veľmi emotívne video, kde hovorí o tom, že na tomto projekte pracovala veľmi tvrdo, tri mesiace nevyšla zo štúdia, niekedy nespala aj 2 či 3 noci v rade a už má všetkého dosť. 

Zaspomínala si ešte na časy, keď bola na skladbu roka nominovaná jej vec Bodak Yellow. V tom čase nevyhrala a verejnosť bola pohoršená. Teraz je všetko presne opačne. Cardi B to však neuniesla a minimálne na istý čas o nej prostredníctvom Instagramu nebudeme počuť. Práve ten používala ako primárny kanál, a tak budeme zvedaví ako dlho jej to vydrží. 

Anketa:
Zaslúžila si Cardi B víťazstvo ceny Grammy v kategórii najlepší rapový album?
Áno
Nie
Áno
72 %
1736 Hlasov
Nie
28 %
668 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia