Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2019, 16:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine nahral pred uväznením reklamu pre sex shop o týraní žien. Zdôrazňuje rešpekt a dôstojné správanie k nežnému pohlaviu

HUDBA 6IX9INE VALENTÍN
Uložiť Uložené

Dúhový raper stihol ešte pred zadržaním federálnou políciou nahrať valentínsku reklamu pre obchod so sexuálnymi pomôckami.

Všetky správy týkajúce sa Tekashiho 6ix9ine boli v posledných mesiacoch značne negatívne, keďže sa spájali výhradne s jeho zatknutím federálnou políciou, na základe čoho sa postupne dozvedáme o množstve trestných činov, ktoré má dúhový raper na svedomí. Dílovanie drog, nebezpečné ozbrojené prepadnutia a členstvo v krvilačnom gangu mu na reputácii nepomohli.

Dnes tu však máme aspoň jednu úsmevnú informáciu spojenú s Tekashim ešte z čias, kedy bol na slobode. K príležitosti sviatku zamilovaných totiž stihol nahrať reklamný spot pre zámorský sex shop, ktorý je však v skutočnosti kampaňou proti týraniu žien. Sám 6ix9ine prízvukuje, že by sme sa k ním mali chovať s rešpektom a dôstojnosťou

Paradoxne, jeho osoba sa aktuálne spája aj s podozrením z fyzického týrania, tieto informácie však zatiaľ neboli okrem jednej výpovede podložené dôkazmi, takže si ešte počkáme. Zatiaľ stále platí, že slávny americký raper začínajúci na Slovensku čaká na súdne konanie, ktoré sa má konať 24. januára 2020 a dovtedy ešte budeme čakať na ďalšie dostupné informácie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia