Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2019, 8:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

ASOS začal predávať priehľadné nohavice za 55 € a ľudia nevedia pochopiť, aké majú využitie v reálnom živote

MÓDA
Uložiť Uložené

Známy obchod sa nebojí kontroverzie.

Módny priemysel odjakživa fungoval na princípe, podľa ktorého sa dizajnéri a výrobcovia snažili verejnosť čo najviac šokovať. Na pravidelnej báze sa to darí najmä módnemu gigantovi ASOS, ktorý na svojom internetovom obchode najnovšie ponúka priehľadné nohavice. V popise produktu pritom nešetrí superlatívmi.

Nohavice by mali človeku ponúkať potrebnú dávku pohodlia, skvelý je vraj aj materiál, ktorý ti perfektne sadne, aj keď ide o polyester, a tento kúsok by si podľa obchodu mal nosiť práve pri výnimočných príležitostiach, kedy je potrebné sa poriadne nahodiť.

ASOS začal predávať priehľadné nohavice za 55 € a ľudia nevedia pochopiť, aké majú využitie v reálnom živote
Zdroj: ASOS

Na druhej strane, zákazníkov určite nepoteší cena. Nohavice Flounce London sa predávajú za viac ako 55 €, čo je podľa mnohých ľudí na sociálnych sieťach priveľa za priesvitnú fóliu na nohy, ale niektoré veľkosti sa už v tejto chvíli vypredávajú.

Keď si ich ľudia všimli, na Twitteri sa objavili aj príspevky o tom, ako zrejme ide o najhoršie nohavice na svete, takže keby si rozmýšľal nad zostavovaním extravagantného outfitu, veľmi dobre by ti mohli poslúžiť.

Na to, aby si nový kúsok navliekol na seba, budeš potrebovať poriadnu dávku odvahy, ale nezaobídeš sa ani bez kvalitnej spodnej bielizne, keďže ju všetci uvidia. Ak si teda v poslednej dobe investoval do značkového prádla a chceš sa každému pochváliť, možno by sa ti tieto nohavice do šatníka hodili.

Domov
Zdieľať
Diskusia