Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2019, 22:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Liama Hemswortha dojala Miley Cyrus takmer až k slzám, keď si vzala jeho priezvisko po svadbe

ZAUJÍMAVOSTI MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Liam porozprával o tom, ako vyzerá manželský život.

Krátko po Vianociach sa svet dozvedel, že Liam Hemsworth a Miley Cyrus vstúpili do manželstva. Neorganizovali žiadnu bohémsku svadbu, jednoducho si pozvali svojich najbližších a na tajnom obrade si užili moment, keď si vymenili sľuby lásky a stali sa manželom a manželkou.

Na sociálnych sieťach sa o pár dní neskôr objavilo aj veselé video, na ktorom Miley šťastne tancuje po ceremónii, a teraz prišiel do talkshow Live Kelly and Ryan samotný Liam porozprávať o tom, ako sa celebritnému páru žije v chomúte. 

Keď Liam prišiel do šou, moderátori Miley predstavili ako Miley Ray Cyrus, lenže on ich poopravil. Poznamenal, že Miley si po svadbe osvojila jeho priezvisko, a tak je z nej dnes už aj pani Hemsworthová. Samozrejme, vystupovať bude stále ako Miley Cyrus, ale vie sa pochváliť aj novým priezviskom.

Liam pritom svoju manželku o to, aby si vzala jeho priezvisko, nikdy nežiadal. Keď mu oznámila, že si ho samozrejme osvojí, dohnala ho takmer k slzám. Musel veľmi ťažko prehltnúť, pretože ako skonštatoval, išlo o jeden z najkrajších momentov vôbec.

Domov
Zdieľať
Diskusia