Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci so spoločnosťou ROYAL PROMOTIONS.
11. februára 2019, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zimný VIBE Fest spája rapový a elektronický žáner. Vystúpia DMS, Nerieš či Gleb, ale aj Mairee a Milan Lieskovský

HUDBA RAP
Uložiť Uložené

EDM a rapový stage na jednej udalosti sa len tak bežne nevidí. Príď sa pozrieť už tento piatok – 15. februára do EXPO Center Trenčín.

Klubová sezóna sa pomaly rozbieha a interpreti vychádzajú zo zimného spánku, teda skôr oddychu, aby sa na pódia vrátili plní energie. Naviac si niektorí stihli počas uplynulého roka pripraviť nové projekty, ktoré teraz chcú naživo odprezentovať čo najlepšie. Prvú veľkú príležitosť budú mať v rámci zimného VIBE Festu v trenčianskom EXPO Centre

Ten sa bude konať už 15. februára a sľubuje ešte väčšiu show ako počas minuloročného debutového ročníka. Môžeš sa už tradične tešiť na dve pódia, pričom ide o spojenie dvoch hudobných svetov, rapového a elektronického. Práve tie sa na Slovensku tešia aktuálne najväčšej pozornosti.

Zimný VIBE Fest spája rapový a elektronický žáner. Vystúpia DMS, Nerieš či Gleb, ale aj Mairee a Milan Lieskovský

V rámci EDM pódia sa môžeš tešiť napríklad na Maireeho, Milana Lieskovského, Richarda Reynoldsa, či najobsadzovanejšie DJ duo v Českej republike - Matamar. Neodmysliteľnou súčasťou je nadupaná svetelná show v sprievode tanečníc a organizátori sľubujú ešte lepšie zvukové vybavenie stageov. 

Rap budú reprezentovať v prvom rade chalani z DMS, ktorí prvýkrát predvedú vystúpenie s novým albumom Prepáčte. Sekundovať im budú Nerieš, Radikal Chef a tiež Gleb, ktorému momentálne ide karta a vypredáva klub za klubom.

Viac informácií nájdeš na oficiálnej facebook udalosti a do pozornosti ešte dávame aj možnosť zakúpiť si lístky na stránke ticketportal.sk za zatiaľ zvýhodnenú cenu.  

Zimný VIBE Fest spája rapový a elektronický žáner. Vystúpia DMS, Nerieš či Gleb ale aj Mairee a Milan Lieskovský
Zimný VIBE Fest spája rapový a elektronický žáner. Vystúpia DMS, Nerieš či Gleb ale aj Mairee a Milan Lieskovský

Túto jedinečnú akciu ti opäť prináša ROYAL PROMOTIONS.

Domov
Zdieľať
Diskusia