Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2019, 15:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gogo, Expl0ited a Bača obnovujú starý konflikt. Kto klame a kopíruje?

ZAUJÍMAVOSTI EXPL0ITED
Uložiť Uložené

Hádka sa týka podcastov aj Explovho kamaráta a youtubera Baču. Ako to teda celé bolo?

Čo by to bol za týždeň, keby sme sa nedočkali aspoň jedného konfliktu medzi známymi slovenskými osobnosťami. Tentokrát opäť nesklamali youtuberi, ktorí sa síce pochytili kvôli menšej záležitosti, no pravdepodobne to bude mať ešte zaujímavú dohru. Poďme ale pekne po poriadku. 

Všetko sa začalo včera, keď Gogo na Instagrame odhalil prípravu svojho prvého podcastu. Keď sa tieto zábery dostali k Expl0itedovi, do svojich príbehov pridal, ako sa kolegov a spolybývajúcich youtuberov Matúša a Baču pýta, kedy začnú s podcastmi oni, vraj sú už poslední. Sám Explo ich už má zopár na konte, pripravujú ich aj ďalší slovenskí youtuberi a jednoducho chcel takto poukázať na to, že Gogo kopíruje ich nápad.  

Obaja reagovali vtipne a celú situáciu neberú vôbec vážne. Matúš odpovedá, že má v pláne začať tento týždeň, no a Bača pre istotu nenechal nič na náhodu a začal okamžite. Vlastne svoj úvod stihol nahrať na Explovu Instagram story.

Gogo, Expl0ited a Bača obnovujú starý konflikt. Kto klame a kopíruje?

Pôvodne sme očakávali, že v tomto momente bude koniec. Tieto reakcie si však všimol Gogo a Expl0itedov profil označil pred svojím skoro 900-tisícovým publikom. Vo svojom instagramovom príbehu tvrdí, že podcasty robil už pred priatimi rokmi a pýta sa, čo vlastne priniesol do československého YouTube Explo. A pokračuje príbehom o Bačovi. 

Poukazuje na to, že boli s Bačom niekedy najlepší kamaráti, trávili spolu veľa času a konkrétne Bača sa mal Explovi intenzívne vysmievať. Teraz sa karta obracia a Gogo označil Bačove chovanie za prezliekanie kabátov. Odhaľuje ešte, prečo sa pred dlhším časom s Bačom vlastne prestali baviť a tvrdí, že sa vtedy pripojil k Explovi kvôli tomu, aby sa na ňom mohol priživiť. 

Nasleduje už len výsmech za sociálne experimenty a nostalgická chvíľka, v rámci ktorej Gogo zdieľa spoločné video s Petrom. 

Gogo, Expl0ited a Bača obnovujú starý konflikt. Kto klame a kopíruje?

V tomto momente bol na ťahu Explo, resp. Bača, od ktorých sa čakalo, že zaujmú postoj a buď sa pokúsia Gogove slová vysvetliť, alebo pokojne aj nie. Pre Baču to bola premiéra v odpovedaní youtuberom a tvrdí, že bude lepšie, keď si jeho bývalý spolubývajúci Gogo spomenie, ako to celé bolo, inak bude nútený prezradiť to. A vraj ide o verziu, v ktorej sa nechce pitvať. 

Expl0ited už ďalej v prilievaní nepokračoval, v pozadí svojho videa len nechal rozprávať Baču. Bude zaujímavé sledovať, či ešte Gogo odpovie, alebo išlo len o krátky záblesk, aby sa chalani pripomenuli. 

Gogo, Expl0ited a Bača obnovujú starý konflikt. Kto klame a kopíruje?

Na záver len dodám, že podobne ako vo všetkých predošlých prípadoch je našim cieľom len zmapovať, čo sa práve na slovenských sociálnych sieťach deje, aby si si mohol utvoriť komplexnejší názor. Nikoho nenútime konflikty, kauzy či spory sledovať a už vôbec sa k ním akokoľvek vyjadrovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia