Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2019, 9:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Za Siminou novinkou sa ukrýva dojímavý príbeh. Skladbu venovala kamarátke bojujúcej o život

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Speváčka sa spoločne s videoklipom podelila aj o skutočný príbeh z jej života a všetkým pripomína, aby si vážili to, čo majú, pretože o to môžu kedykoľvek prísť.

Suverénne najlepšie sa spomedzi všetkých členov Podzemgangu darí speváčke a raperke Sime, ktorej stačilo na získanie obrovskej pozornosti len pár rokov a dva albumy. Dnes zbiera milióny videní na videoklipoch a bookingy by jej mohol závidieť skoro každý mužský kolega. Aktuálne sa bude venovať klubom s novým projektom Podľa Seba a na základe reakcií na YouTube bude záujem veľký. 

Sima zároveň pokračuje v aktívom vydávaní videoklipov, pričom dnes ide o obzvlášť osobnú skladbu Pre teba. Autorka sa prostredníctvom Instagramu zverila s celým pozadím vzniku textu, keďže vyvolával množstvo otázok. Dozvedáme sa, že je venovaný jej blízkej kamarátke, ktorá mala autonehodu. Všetci by sme si mali v prvom rade zobrať ponaučenie a vážiť si to, čo máme. 

Samotná skladba sa však nenesie v temnej atmosfére, práve naopak. Sima vysvetľuje, že jej kamarátka nenávidí smutné a opúšťacké texty, takže cez slzy robila všetko pre to, aby ju potešila. 

Celý príbeh za skladbou si môžeš prečítať v Siminom včerajšom instagramovom príspevku:

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Skladba #PreTeba aj s videoklipom práve teraz online na mojom YT kanáli. Toto bola posledná vec, ktorú som napísala na album. Mala mať úplne inú tému textu. Ale človek mieni, život mení... Bol november. Volala som s ňou poobede, pred tým ako si sadla do auta a hovorila som jej, že sa vidíme o týždeň pretože musím odovzdať album a že až potom budem mať trošku voľna. Ani vo sne by ma nenapadlo, že sa stretneme oveľa skôr, no v nemocnici. Večer som mala telefonát, že mala vážnu autonehodu. Krvácanie a opuch mozgu, udržiavali ju v umelom spánku. Každý deň som sa niekoľko krát modlila, prosila Boha, nadávala keď sa niečo zhoršilo a ďakovala za každý jeden pokrok. Nevedela som napísať text k tejto skladbe, pretože jediné, nad čím som rozmýšľala bolo, kedy a či bude v poriadku. Sedela som v štúdiu pri mikrofóne so slúchadlami na ušiach, boli asi 3 hodiny ráno a ja som úplne zmenila tému textu a začala písať... povedala som si, že túto skladbu napíšem pre ňu... nenávidí smutné a opúšťacké texty a ja som sa všetkými silami snažila napísať skladbu, ktorá ju poteší, keď sa zobudí...ktorá bude tak moc pozitívna, aj keď som cez slzy ani poriadne nevidela na telefón... nevedela som ju nahrať pretože pri každej vete som sa rozplakala... V deň, kedy konečne otvorila oči som nemala v sebe toľko síl na to, aby som jej ju pustila, nevedela som z jej pohladu usúdiť či ma spoznáva, vníma... ale postupne robila pokroky každý deň, znova začala vnímať, chápať, rozprávať, jesť lyžičkou a chodiť... Som tak strašne rada, že ju mám... Ja len - nikdy predtým som jej to nepovedala a strašne ma to mrzelo... nechcela som vám o tomto celom príbehu hovoriť, ale potom som si povedala že MUSÍM. Musím, pretože nechcem, aby ste túto skladbu chápali ako klasický partyshit... Chcem, pretože musíte vedieť, že jedna sekunda vám môže ZMENIŤ alebo VZIAŤ život, či blízku osobu... Chcem, pretože som tak neskutočne vďačná za to, že som ju v ten deň navždy nestratila... _______________________________ @tomigajlo @skinnytom @beka_ryskova @zemiakovysalat @tibor_meszaros_ Nemocničný makeup: @duffismakeup

Príspevok, ktorý zdieľa SIMA (@simonahegerova),

Domov
Zdieľať
Diskusia