Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2019, 14:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Boy Wonder si utiera zadok Mein Kampfom. V šialenom klipe si uťahuje z fašistov aj pikoraperov, ktorí len dissujú

HUDBA BOY WONDER
Uložiť Uložené

Boy Wonder sa pripomína skvelou novinkou, ktorá je kandidátom na najlepší videoklipu roku 2019.

Okrem Kontrafaktu je už len jeden album, ktorého sa dlhodobo nevieme dočkať. Práve ďalšie sólo od Boy Wondera by mohlo do veľkej miery zamiešať karty, no zatiaľ sa trnavský rodák odhodlal len na zopár singlov. Dnes sme sa dočkali novinky a ostáva nám už len dúfať, že na ňu Wondy naviaže pokračovaním, ideálne celistvým projektom. 

Skladba dostáva názov Ukáž mi lásku a autor podľa očakávaní predvádza svoje lyrické umenie v kombinácii s drzosťou, keďže už dávno nepotrebuje nikomu nič dokazovať. Kritizuje fašistov, vypočítavých raperov, ktorí klamú svojich fanúšikov, a taktiež jedincov s cieľom spraviť si kariéru na dissoch. 

Úplne nový rozmer dostáva track vďaka videoklipu z dielne Sule Dsgn. Spoločne upustili uzdu fantázii a v spolupráci s hosťami ako Ema Drobná, Attila Végh či Ivo Ladižinský dali dohromady šialenú záležitosť, na ktorú sa ti možno bude miestami ťažko pozerať. 

Boy Wonder rapuje ako vyrážka, prerastené dieťa či hrdina z cereálií. Ilustračné zábery naberajú v tomto prípade absolútne nový rozmer a pochvala ešte patrí aj Špeciálovi ako autorovi hudobnej produkcie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia