Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2019, 3:15
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Elon Musk predáva nádhernú vilu za 4,5 milióna dolárov. Nechýbajú tri kúpeľne či veľký bazén

ZAUJÍMAVOSTI ELON MUSK TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Krásna vila s výhľadom na Los Angeles je na predaj.

Miliardára Elona Muska poznáš predovšetkým kvôli jeho pracovnému nasadeniu a ambicióznym projektom, ktoré náš svet menia rapídnym tempom. Aj on však dokáže peniaze investovať do seba a pochváliť sa môže niekoľkými sídlami za milióny dolárov, z ktorých je jedno práve teraz na predaj.

Musk sa rozhodol predať prekrásnu vilu s výhľadom na Los Angeles za 4,5 milióna dolárov. Sám ju však nepostavil, no kúpil a ak ju predá za ohlásenú sumu, na celom predaji ešte aj milión zarobí.

Vnútri rozprávkovej stavby nájdeš štyri spálne či tri kúpeľne. Vila sa nachádza v lokalite Brentwood, pár minút od pobrežia a asi 15 kilometrov od centra Los Angeles. V rukách ju má aktuálne realitka Hilton & Hyland, ktorá sa postarala aj o krásne zábery Elonovho bývania.

Video ti všetko prezradí, my len dodáme, že sa vila nachádza priamo na rušnej ulici, no rafinovaným hrubým živým plotom má zachované súkromie. Realitka navyše dodáva, že ponúka úžasné možnosti na relax – bazén so slanou vodou, vírivka či rozsiahla terasa uspokoja aj tých najnáročnejších.

Domov
Zdieľať
Diskusia