Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2019, 15:59
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Aquaman dostane hororový spin-off. Uvidíme v ňom aj Arthura alebo Meru?

Aquaman dostane hororový spin-off. Uvidíme v ňom aj Arthura alebo Meru?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Warner Bros. pracuje na ďalšom filme zo sveta kráľa Atlantídy. Jeho názov je The Trench.

Počiatočné prípravy pre pokračovanie Aquamana boli síce oznámené ešte pred samotnou premiérou snímky, no po obrovskom úspechu v kinách, vďaka ktorému sa stal kráľ Atlantídy najúspešnejším DC filmom vôbec, už nebolo žiadnych pochýb o tom, že dvojka určite bude. Koniec koncov, naposledy sme ťa informovali, že štúdio už na sequeli poctivo maká a režisér James Wan čaká na ten správny scenár.

Ako sa ale teraz ukázalo, dvojka Aquamana by rozhodne nemala byť jedinou komiksovkou z podmorského sveta, ktorú uvidíme na veľkom plátne. Podľa magazínu The Hollywood Reporter totiž štúdio pracuje aj na Aquamanovom spin-offe s názvom The Trench. Malo by ísť o horor s nižším rozpočtom, pričom jeho príbeh sa bude sústrediť práve na nebezpečnú rasu zvanú Trench, ktorá v Aquamanovej sólovke napríklad napadla Arthura a Meru.

Aquaman Spinoff
Aquaman Spinoff Zdroj: Warner Bros.

O príbehu nevieme prakticky nič, takže je otázne, či tieto bytosti budú vlastne predstavovať hlavné postavy. Pokojne sa môžeme dočkať príbehu, v ktorom nejaká skupinka ľudí narazí na ich kráľovstvo a dôjde tak ku konfliktu. Povráva sa však, že inšpiráciou pre The Trench by mali byť kultové horory spisovateľa H. P. Lovecrafta. Vo filme údajne neuvidíme žiadne hlavné postavy z Aquamana.

Na napísanie príbehu bol najatý Noah Gardner (asistoval na filmoch Mission: Impossible - Ghost Protocol a Super 8) spoločne s Aidanom Fitzgeraldom (producent kraťasu Revolver a asistoval pri výrobe Beyond Paradise) a o produkciu sa postará Peter Safran (The Conjuring snímky) aj James Wan. Na ďalšie informácie si musíme ešte počkať.

Domov
Zdieľať
Diskusia