Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2019, 14:12
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Sexuálna terapeutka zo Sex Education ti v celom videu zo seriálu ukáže, ako správne uspokojiť muža

Sexuálna terapeutka zo Sex Education ti v celom videu zo seriálu ukáže, ako správne uspokojiť muža
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SEX EDUCATION
Uložiť Uložené

Streamovací gigant menom Netflix zverejnil zábavnú aj poučnú ukážku zo zákulisia natáčania.

Prvá séria chváleného seriálu Sex Education (našu recenziu nájdeš tu) nám predstavila tínedžera Otisa (Asa Butterfield), ktorý vie ohľadom sexu absolútne všetko. Jeho excentrická matka (Gillian Anderson) je totiž sexuologička a často ho zahŕňa do svojich sedení. A pokiaľ máš prvých 8 epizód už za sebou, tak si určte spomínaš aj na inštruktážne video, ktoré sa objavilo na obrazovke počas scény v triede.

No a práve tento klip zo zákulisia natáčania Netflix nedávno zverejnil. Ako môžeš vidieť nižšie, postava Gillian Anderson v ňom použije obrovskú cuketu, aby divákom názorne predviedla, ako čo najlepšie stimulovať partnerov penis a spôsobiť mu rozkoš. Každý svoj úkon zároveň okomentuje. V závere ešte siahne po paradajke, no video krátko na to skončí a viac sa už nedozvieme.

Samotné video zverejnila na svojom Twitteri aj spomínaná herečka, pričom k nemu dodala, že by sme mali vidieť to, čo spravila s paradajkou. Možno sa to dozvieme v sérii s poradovým číslom dva, ktorá bola nedávno potvrdená. Tá bude opäť pozostávať z 8 epizód a natáčanie by malo začať už na jar v Británii, takže sa jej premiéry dočkáme buď koncom tohto roka, alebo až začiatkom toho ďalšieho.

Odporúčané
RECENZIA: Prečo je 4. séria Sex Education najdôležitejším seriálom od Netflixu? RECENZIA: Prečo je 4. séria Sex Education najdôležitejším seriálom od Netflixu? 27. septembra 2023, 13:00

K pokračovaniu sa vráti kompletný kreatívny tím, a to vrátane hercov, ako Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Tanya Reynolds, Patricia Allison či Alistair Petrie.

Domov
Zdieľať
Diskusia