Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
spoločnosti Samsung Electronics.
17. februára 2019, 14:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Trojitý fotoaparát je ako ľudské oko. Rozšír svoj svet s telefónom Samsung Galaxy A7 a vyhraj ho zadarmo

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Zachyť svet, ako ho vidíš s novým telefónom Galaxy A7 vybaveným výkonným fotoaparátom s tromi objektívmi a bočným snímačom odtlačkov prstov.

Od polovice októbra je na Slovensku dostupný nový Galaxy A7, a to hneď v troch štýlových farbách, aby vyhovel tvojmu vkusu. Najnovší prírastok do áčkovej produktovej rady Galaxy si môžeš zadovážiť v modrej, čiernej a zlatej farbe. Prelomovým je v prvom rade zadný trojitý fotoaparát a bočný snímač odtlačkov prstov.

Už tradične so sebou nesie elegantný dizajn a funkcie pre každodenné používanie, ktoré ti bez pochýb uľahčia život. Galaxy A7 je univerzálnym zariadením, nech už si kdekoľvek. Prijateľná je aj cena, keďže patrí do kategórie smartfónov, ktoré si môžeš zadovážiť od 309 €

 

Rozšírte svoj svet s telefónom Samsung Galaxy A7
Rozšírte svoj svet s telefónom Samsung Galaxy A7 Zdroj: Samsung Electronics

Výkonný trojitý fotoaparát telefónu Galaxy A7 umožňuje zachytiť a zdieľať každý okamih – s ultraširokouhlým objektívom so zorným uhlom 120° a rozlíšením 8 MPx nikdy nezmeškáš žiadny moment. A práve tie máme všetci najradšej.

Čo inovatívny trojitý fotoaparát vlastne dokáže?

  • Galaxy A7 má rovnaký zorný uhol ako ľudské oko
  • Na širokouhlých snímkach zachytáva svet presne tak, ako ho vidíš
  • Vďaka objektívu s rozlíšením 24 MPx a vďaka objektívu so selektívnou hĺbkou ostrosti ti funkcia Live Focus telefónu Galaxy A7 umožní upravovať hĺbku ostrosti a nastaviť rozostrenie
  • Získaš ostré a jasné snímky aj za zhoršených svetelných podmienok. 
  • Vďaka inteligentnej optimalizácii scény vyvinutej spoločnosťou Samsung dokáže fotoaparát telefónu Galaxy A7 rozpoznať typ foteného objektu a upraví podľa toho nastavenie farebného tónu, kontrastu a jasu

Vďaka 24Mpx prednému fotoaparátu a nastaviteľnému LED blesku môžeš kedykoľvek v priebehu dňa robiť jasné a ostré selfie bez toho, aby si musel hľadať ideálne osvetlenie. Pomocou funkcie Selfie Focus môžeš vytvárať selfie s efektom rozostrenia. V režime Pro Lighting zase napodobňovať profesionálne štúdiové osvetlenie. Pridaj trochu osobnej invencie a vyjadri sa pomocou emoji s prvkami rozšírenej reality a lichotivých filtrov.

Rozšírte svoj svet s telefónom Samsung Galaxy A7
Rozšírte svoj svet s telefónom Samsung Galaxy A7

Galaxy A7 ponúka špičkový šesťpalcový Super AMOLED displej a umožňuje zažívať a zdieľať svet, ako ho vidíš. Jedinečný Infinity displej poskytne maximum z ničím nerušeného a podmanivého diváckeho zážitku.

Galaxy A7 taktiež podporuje technológiu podmanivého priestorového zvuku Dolby Atmos. Prostredníctvom efektného zvuku, ktorý sa nesie všade okolo vás, doslova vdychuje zábave život.

Pokiaľ ide o štýl, Galaxy A7 nepristupuje na žiadne kompromisy. Prichádza s prvotriednym skleneným dizajnom, bočným snímačom odtlačkov prstov pre väčšie pohodlie a hladkými a ladnými krivkami, je praktický a príjemne sa drží v ruke. Galaxy A7 bol navrhnutý tak, aby majiteľovi zaistil pohodlnejší život, a je preto vybavený digitálnym asistentom Bixby a Samsung Health.

Rozšírte svoj svet s telefónom Samsung Galaxy A7
Rozšírte svoj svet s telefónom Samsung Galaxy A7 Zdroj: Samsung Electronics

Na záver ešte dávame do pozornosti súťaž, ktorá aktuálne prebieha na našom Instagrame. Pravidlá sú jednoduché, zapojiť sa môžeš aj ty a staneš sa tak majiteľom smartfónu Samsung Galaxy A7. Viac informácií, postup a pravidlá už nájdeš v popise pod fotografiou.

Domov
Zdieľať
Diskusia