Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2019, 10:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi 6ix9ine na poslednej skladbe na slobode tancuje „money dance“ a vyhráža sa automatickou zbraňou

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Na Lacrimovej skladbe ide Tekashi tvrdo. Vychutnaj si jeho pravdepodobne poslednú slohu na dlhšiu dobu.

6ix9ine je od novembra 2018 uväznený a strieda zariadenia federálnej polície podľa toho, aké informácie práve uzrú svetlo sveta. Pred niekoľkými dňami kompletne zmenil svoju výpoveď a priznal sa prakticky ku všetkému, z čoho bol obvinený. Aktuálne sa ešte na verejnosť dostávajú ďalšie skutočnosti, ktoré opäť nenahrávajú dúhovému raperovi do karát, no určite ťa budeme informovať, keď sa všetko potvrdí. 

Teraz sa na svetlo sveta dostala pravdepodobne posledná skladba s videoklipom, ktorú stihol Tekashi nahrať na slobode. Hosťuje známemu kolegovi Lacrimovi na tracku Bloody a svojej slohe sa venuje veciam, ktoré by už dnes asi najradšej zobral naspäť. 

Tak či onak, Daniel je stále pre mnohých lovebrandom, na ktorý nedajú fanúšikovia dopustiť a určite ocenia každú pozitívnu zmienku. Budeme zvedaví, či v najbližších mesiacoch uzrie svetlo sveta ďalšia nová hudba, alebo už len skutočnosti týkajúce sa jeho uväznenia. Podľa dostupných zdrojov ho oficiálne pojednávanie čaká 24. januára 2020 a dovtedy by malo byť prešetrené všetko, k čomu bol ochotný vypovedať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia