Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2019, 12:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Metro Exodus vychádza už o pár dní. Sprevádza ho jeden z najlepších herných trailerov súčasnosti

Metro Exodus vychádza už o pár dní. Sprevádza ho jeden z najlepších herných trailerov súčasnosti
Zdroj: THQ/Koch Media
TECH
Uložiť Uložené

Arytomova nočná mora ťa dostane do varu.

Už len pár dní nás delí od toho, aby sme sa vydali do Moskvy o čosi skôr ako ty, aby sme ti v recenzii mohli prezradiť, či máme dočinenia s ďalšou legendou post-apo žánru. Séria Metro zložená z dvoch vynikajúcich hier sa už 15. februára dočká pokračovania a ak uznávaš Valentína a chceš svojho priateľa potešiť, vieš, čo mu máš kúpiť. 


Síce tu ešte nemáme launch trailer, no vydanie sprevádza vynikajúci cinematic trailer, ktorý v rýchlom slede predstaví základné prostredia hry. Že to vyzerá neuveriteľne nádherne ti ani prezrádzať nemusíme. Navyše sme sa nedávno dočkali aj perfektného gameplay videa, ktoré nás v pár minútach dokonale navnadilo. Pozrieť si ho môžeš nižšie a vedz, že úplne stačí, ak to bude jediné gameplay video, aké k Metro Exodus uvidíš. 

Zdá sa, že Fallout, ktorý túto generáciu vôbec nezažiaril, má viac než len konkurenciu. Exodus bude totiž open worldom, avšak nemaj strach. Žiadnych repetitívnych fetch questov (toto si zober a odnes to tam, následne mi prines tamto a dám ti kľúč od tamtých dverí) a prázdnych vedľajších misií sa nedočkáš. Všetko bude previazané s hlavným príbehom. Pokiaľ sa o hre chceš dozvedieť viac, klikaj do nášho vlákna. A nezabúdaj, u nás bude titul dostupný s českými titulkami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia