Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2019, 18:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ramimu Malekovi sa s režisérom Bohemian Rhapsody pracovalo veľmi zle. Tvrdí, že musel byť vyhodený

Ramimu Malekovi sa s režisérom Bohemian Rhapsody pracovalo veľmi zle. Tvrdí, že musel byť vyhodený
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herec je názoru, že vyhodenie režiséra Bryana Singera bolo nevyhnutné.

Niekdajší režisér úspešného hitu Bohemian Rhapsody Bryan Singer nevrhá na populárnu snímku príliš dobré svetlo. Singer pracoval na filme až takmer do konca, pričom bol vyhodený zhruba 2 týždne pred koncom natáčania. Za jeho prepustením malo stáť nepravidelné dochádzanie na filmový pľac, ktoré režisér odôvodňoval tým, že sa venoval chorej matke.

V priebehu posledného januárového víkendu sme k tebe prišli s článkom, v ktorom sme písali o tom, že z dôvodu nových sexuálnych obvinení voči režisérovi bola snímka odstránená z nominácií na GLAAD Media Awards, kde mohla zabojovať v kategórii Outstanding Film – Wide Release.

Nové obvinenia (o starších sa môžeš dočítať tu) zahŕňajú niekoľkých neplnoletých chlapcov (pre nové obvinenia pozri sem). A ako sa na celú situáciu pozerá Rami Malek, predstaviteľ Freddieho Mercuryho?

Rami Malek prehovoril o nepríjemnej spolupráci s obvineným ex-režisérom Bohemian Rhapsody a o hnutí #MeToo
Rami Malek prehovoril o nepríjemnej spolupráci s obvineným ex-režisérom Bohemian Rhapsody a o hnutí #MeToo Zdroj: 20th Century Fox

Herec pre sa pre The Holywood Reporter vyjadril, že súcití s každým, kto si musel prežiť veci, o ktorých sa dopočul. Malek podľa vlastných slov považuje za hrozné, že až vo svetle takzvanej MeToo éry sa dozvedáme o existencii podobných udalostí.

K samotnej spolupráci so Singerom sa ale príliš vyjadrovať nechcel, pretože by bol nerád, aby sa pozornosť stáčala od Freddieho a Queenu, ale potvrdil, že práca s režisérom nebola vôbec príjemná

Pre každého, kto v tomto všetkom hľadá nejakú útechu, poviem len toľko, že Bryan Singer je vyhodený. Nemyslím si, že to niekto očakával, ale som názoru, že sa to muselo stať a stalo sa to,“ dodal na záver Rami Malek.

V minulosti sa Malek vyjadril, že pred podpísaním zmluvy o obvineniach voči Singerovi vôbec nevedel. Či by ho znalosť obvinení od práce so Singerom odradila už ale nepovedal.

Domov
Zdieľať
Diskusia