Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2019, 13:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Týrané ženy sa v 3. sérii The Handmaid's Tale pripravujú na vojnu

Týrané ženy sa v 3. sérii The Handmaid's Tale pripravujú na vojnu
Zdroj: Hulu
FILMY A SERIÁLY THE HANDMAID'S TALE
Uložiť Uložené

Služobnice sa stavajú na odpor.

Amerika sa zmenila na republiku Gileád, kde ženy slúžia ako otrokyne a ich telá patria vláde. Jedna z takzvaných služobníc menom Offred (June Osborne) vystupuje v centre diania a so svojím nespravodlivým osudom sa odmieta zmieriť.

Poslednej z dvoch odvysielaných sérií napínavého seriálu The Handmaid's Tale sme v našej recenzii prisúdili osem bodov z desiatich. Bude v tejto kvalite pokračovať aj 3. séria? Nižšie priložené ukážky nám nedávajú dôvod na pochyby. 

Z nich sa dozvedáme, že zvrátený režim mužských diktátorov bude podrobený tvrdému odboju rozhnevaných služobníc. Všetko nasvedčuje tomu, že v nových epizódach môžeme očakávať organizovaný odpor, ktorému za obeť padne množstvo príslušníkov diktátorského režimu Gileádu.

Prvú časť 3. série uvidíme 25. apríla (duben) 2019. Viac informácií o The Handmaid's Tale sa dočítaš v nasledujúcom vlákne.

Ďalší nedávno zverejnený krátky teaser 

Nasledujúca upútavka ti prezradí, prečo bola chyba dávať služobníčkam uniformy

Domov
Zdieľať
Diskusia