Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2019, 13:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na Slovenskej pošte od dnes konečne zaplatíš platobnou kartou každej banky

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKÁ POŠTA
Uložiť Uložené

Pošta zmenu avizovala už pred pár týždňami.

Naša pošta sa snaží modernizovať. Pred pár týždňami sme sa dozvedeli, že už čoskoro budeme môcť na všetkých pobočkách platiť platobnou kartou každej banky. Od pondelka 4. februára sa vízia stala realitou.  Zavedenie platobných terminálov je súčasťou stratégie „Pošta 2020“, a tak sa spoločnosť na čele s novým generálnym riaditeľom Petrom Helexom snaží zefektívniť zákazníckej služby.

Slovenská pošta dúfa, že zavedenie platobných terminálov, ktoré by mali byť dostupné na všetkých pobočkách v našej krajine, pomôže znížiť čakaciu dobu pri priehradkách.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Viliam Zamborský (@willik_nieco_navyse),

Čakacia doba je pritom tŕňom v oku mnohých Slovákov, pretože návšteva priemernej väčšej pošty vždy zaberie viac ako 10 minút. Odľahčení budú aj samotní zamestnanci, ktorí sa nebudú musieť stretávať s takým obrovským množstvom hotovosti.

Ako skonštatoval samotný generálny riaditeľ, zavedenie platbu kartou prebehlo v expresne rýchlom čase. Na štartovacej tlačovej konferencii sa objavili aj zástupcovia spoločností Visa a Mastercard, ktorých kartami budeš môcť platiť.

Odporúčané
Bývalý šéf Slovenskej pošty: Žltých lístkov chceme čo najmenej. Žiaľ, aj mladí vedia o našich elektronických službách veľmi málo Bývalý šéf Slovenskej pošty: Žltých lístkov chceme čo najmenej. Žiaľ, aj mladí vedia o našich elektronických službách veľmi málo 28. septembra 2022, 14:30

Samozrejme, platba je bez poplatku, takže ju môžeš veselo využívať rovnako, ako v každej inej predajni. Platby zároveň nie sú obmedzené žiadnou výškou.

Domov
Zdieľať
Diskusia