Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2019, 22:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Snoop Dogg tvrdí, že 6ix9ine je udavačský potkan

HUDBA 6IX9INE SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Legendárny raper sa obúva do mladého kolegu po tom, čo sa na verejnosť dostali nové skutočnosti v prípade spájania s gangami.

Najnovšie skutočnosti z posledných pár dní v Tekashiho prípade hovoria o tom, že sa dúhový raper priznal ku všetkým trestným činom, z ktorých bol obvinený. Aktuálne spolupracuje s federálnou políciou, mal prezradiť aj podrobnosti v prípadoch a potopiť ďalších členov nebezpečného gangu Nine Trey patriaceho pod Bloods. Hrozí mu až 47 rokov väzenia, čo je však nepravdepodobné číslo.

K situácii sa veľa amerických interpretov nevyjadruje, keďže sa pochopiteľne so 6ix9ine už spájať nechcú, čo sa však nedá povedať o Snoop Doggovi. Ten venoval Danielovi odkaz, v ktorom ho označuje za udavača a potkana, ktorý si chce zachrániť zadok tým, že spolupracuje s vládou. 

Prízvukuje, že pochádza z doby, kedy si nikto nikdy nedovolil povedať polícii ani slovo, ktoré by mohlo niekoho potopiť. Uťahuje si pritom sám zo seba, že v šatke vyzerá ako stará teta. Premostil však aj na svojho rapového kolegu a prízvukuje, že on sa ako stará teta chová, keďže rozpráva klebety všade naokolo. 

„I look like your auntie, but that n*gga out there acting like your auntie telling on n*ggas. You're snitching, working with the government. After the government shutdown, the n*gga decides to work with the government.“
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

‍♂ new era

Príspevok, ktorý zdieľa snoopdogg (@snoopdogg),

Domov
Zdieľať
Diskusia