Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2019, 19:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bratislavská MHD zadarmo, Separova hádka s Wugabom a nová moderátorka Refresheru

REFRESHER BRATISLAVA FRESHNEWS MHD
Uložiť Uložené

Aj o tom sú najnovšie Freshnews.

Dnes je veľký deň pre našu novú moderátorku Beccu, ktorá začala zhurta a debutuje vo Freshnews. Ak sa o nej chceš dozvedieť niečo viac, na webe nájdeš rozhovor, kde prezradila čosi o svojich záujmoch a hudobnom vkuse. Sekunduje jej Šajmo a my sme presvedčení o tom, že si túto moderátorskú dvojicu určite obľúbiš. 

Novinky za uplynulých pár dní tradične prinášajú prekvapenia a pokračujú v trende nastolenom počas uplynulého roka. O internetový konflikt sa tentokrát postarali Separ a tvorca meme obrázkov Wugabo, kopírovala Zara, ktorej logo nápadne pripomína logo známeho magazínu, a biznis rozbieha Justin Bieber so svojou módnou značkou. 

Nechýbajú však ani novinky zo sveta technológií, filmov alebo hier, takže si na svoje príde naozaj každý. Do komentárov nám nezabudni napísať, ako sa ti páčil výkon novej moderátorky a v akých videách by si ju chcel v budúcnosti vidieť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia