Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2019, 16:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Chain lesklý ako parkety, kokaín z Brazílie a hašiš z Indie. Azurit Kingdom je späť a odpaľuje rakety

HUDBA
Uložiť Uložené

Novinka s názvom Rakety by mohla byť predzvesťou nového albumu v podaní ostravského zoskupenia AK.

Chalani z AK v posledných rokoch servírujú jeden projekt za druhým a obzvlášť Sergei Barracuda patrí medzi najaktívnejších českých interpretov vôbec. V minulom roku uzavrel svoju ikonickú sériu sólových albumov Pouliční ekonomická a všetko nasvedčuje tomu, že 2019 bude patriť spoločnému albumu ostravského zoskupenia. 

Dokazuje to aj skutočnosť, že sme sa teraz dočkali nového singlu, na ktorom spolupracovala práve trojica Sergei B., Pastor a DJ Bussy. Dostáva názov Rakety a podľa očakávaní sa točí okolo hustle života oboch raperov. Chalani sa hrajú so slovami, hlasom, efektami aj rýmami a jednoducho prirovnávajú svoj biznis k drahým veciam. 

O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral Sergei a my sa už teraz tešíme na ďalšie informácie. Žiaľ, v tomto prípade sme sa nedočkali videoklipu, no Azurit Kingdom nás vždy vizuálmi zásoboval poctivo, takže je určite len otázkou času, kedy sa prihlásia o slovo aj na YouTube.

Späť
Zdieľať
Diskusia