Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2019, 18:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Miky Mora posiela odkaz sfetovaným instagramovým celebritám, CPčkárom, prostitútkam a homosexuálom

HUDBA
Uložiť Uložené

Jeden z posledných reprezentantov skutočného undergroundu v slovenskej hudbe predstavuje novinku, ktorá je predzvesťou nového projektu.

Mikyho Moru už snáď nikomu nie je potrebné predstavovať. Do dnešného dňa ho môžeme s čistým svedomím považovať za undergroundovú ikonu, ktorá ostala verná svojmu štýlu aj napriek tomu, že sa okolie začalo prispôsobovať trendom. Pravdepodobne aj kvôli tomu sa mu neuchádza až toľko pozornosti, no skalných fanúšikov poctivého rapu sa snáď stále nájde dosť. 

Aj preto dávame do pozornosti jeho najnovšiu skladbu s názvom Planéta Showbiz. Ako už asi tušíš, v prvom rade sa obúva do konkrétnych skupín ľudí, ktoré mu nejaký čas prekážajú a snaží sa pomenovať, prečo je to tak. Instagramové celebrity, CPčkári, šuflikanti, prostitútky, ale aj texty o láske sú jednoducho niečo, čo Miky v dnešnej dobe nechce akceptovať. 

O hudbu sa v tomto prípade postaral Abe a už čoskoro by sme sa mali dočkať ďalšieho mixtape projektu, kde nájdeme aj túto novinku. V komentároch nám určite daj vedieť svoj názor na tvorbu bývalého člena Druhej Strany

Domov
Zdieľať
Diskusia