Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2019, 15:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hobbs a Shaw ohromujú akčným trailerom! Statham s The Rockom sa postarajú o najvtipnejší akčný film roka

Hobbs a Shaw ohromujú akčným trailerom! Statham s The Rockom sa postarajú o najvtipnejší akčný film roka
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY HOBBS AND SHAW
Uložiť Uložené

Kedysi zápasili proti sebe, no tentokrát spájajú sily.

V momente, kedy nás Dwayne Johnson alias The Rock prostredníctvom Twitteru informoval o prichádzajúcom traileri, boli niektorí členovia našej redakcie radosťou naozaj bez seba. Od série Rýchlo a zbesilo sa totiž prvýkrát posúvame na relatívne neznáme pole spin-offov, ktoré nás už ale od začiatku poriadne zaujalo.

Prvý z trojice spin-offov sa sústredí na charizmatickú dvojku agenta Hobbsa a nebezpečného Shawa. Tí nám už v minulosti ukázali, že si vedia dať poriadne „do tela“ a ich spoločné scény stáli rozhodne za to. Teraz však budú bojovať bok po boku.

V traileri síce bohužiaľ neuvidíš Jasona Momou, ktorý si mohol zahrať Hobbsovho brata, no jeho neprítomnosť sme si popravde pri množstve prítomnej akcie viac-menej ani nevšimli. V pokračovaní sa ale podľa slov Johnsona určite objaví.

Odporúčané
Keanu Reeves si mal zahrať v Hobbs & Shaw. O akú postavu by mohlo ísť a uvidíme ho v prípadnej dvojke? Keanu Reeves si mal zahrať v Hobbs & Shaw. O akú postavu by mohlo ísť a uvidíme ho v prípadnej dvojke? 6. augusta 2019, 22:51

Okrem hlavnej dvojky vo filme uvidíme štvoricu Hobbsových bratov, pričom jedného z nich stvárnil wrestler Roman Reigns. V traileri môžeš spozorovať Vanessu Kirby v role Shawovej sestry Hattie a tvrdého Idrisa Elbu alias hlavného zloducha Brixtona. Premiéra Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw je aktuálne plánovaná na 2. august (srpen) 2019.

Upútavka naznačuje, že Hobbs & Shaw bude poriadne bláznivou zábavou, ktorá sa príliš nespolieha na fyzikálne zákony. Chémia medzi Stathamom a Rockom funguje na jednotku a dúfajme, že podobne bude klapať aj ich spolupráca, pretože záporák Elba sa zdá byť viac než rovným protivníkom.

Domov
Zdieľať
Diskusia