Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2019, 18:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Beyoncé ponúka doživotný vstup na jej koncerty zadarmo, ak sa staneš vegánom

ZAUJÍMAVOSTI BEYONCÉ
Uložiť Uložené

Najznámejší hudobný pár na svete má pre teba zaujímavú ponuku.

Beyoncé a Jay-Z patria aj napriek problémom z minulosti k najsympatickejším celebritným párom na svete. Spoločne majú zároveň obrovskú moc a vplyv na fanúšikov, čo dokázali aj v minulom roku, keď po vydaní skladby Apeshit pomohli parížskemu Louvre prekonať rekord v návštevnosti. 

Speváčka sa už dlhšie zároveň snaží svojich sledovateľov na sociálnych sieťach aspoň trochu motivovať k tomu, aby žili a stravovali sa zdravšie. Sama skúša vegánske jedlá a prízvukuje, že pomáhajú nielen nám, ale aj prírode.

Pri tejto príležitosti zároveň spúšťa v spolupráci s Thegreenprintproject.com iniciatívu, v rámci ktorej môže jeden človek získať doživotný vstup na všetky Beyoncé a Jay-Zho koncerty. Má to však háčik, keďže súťaž platí len pre obyvateľov USA. 

V jednoduchosti je však úlohou ľudí na stránke zaznamenávať, koľko jedál na rastlinnej báze zjedia, na základe čoho im infografika prezradí, ako prispeli k záchrane planéty. Jeden víťaz bude zo všetkých zaregistrovaných vybratý náhodným spôsobom a bude si môcť so sebou na všetky koncerty zobrať aj hosťa. 

Beyoncé ponúka doživotný vstup na jej a Jay-Zho koncerty zadarmo, ak sa staneš vegánom
Beyoncé ponúka doživotný vstup na jej a Jay-Zho koncerty zadarmo, ak sa staneš vegánom

Príspevok talentovanej speváckej divy okamžite rozpútal vlnu diskusie. Mnohí jej iniciatívu ocenili, no drvivá väčšina si z nej uťahuje. Reakcie internetu na seba nenechali dlho čakať, aj napriek tomu ostáva pravdou, že Beyoncé sa svoj vplyv vždy snažila využiť správnym a zodpovedným spôsobom, takže ani v tomto prípade nejde o výnimku. 

Do komentárov nám nezabudni napísať, čo si o výzve myslíš. Na záver ešte pripájame zopár vtipných reakcií. 

Domov
Zdieľať
Diskusia