Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2019, 12:14
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ben Affleck končí ako Batman. Kedy sa dočkáme novej sólovky od režiséra Planéty opíc?

Ben Affleck končí ako Batman. Kedy sa dočkáme novej sólovky od režiséra Planéty opíc?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BATMAN
Uložiť Uložené

Bude ti najnovší predstaviteľ ochrancu Gothamu chýbať?

Začiatkom januára sme ťa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom informovali, že pripravovaný Batman by sa mohol začať natáčať v priebehu roku 2019. V danej dobe sme ale stále netušili, či sa hlavnej role opätovne ujme Ben Affleck.

Herec sa k publikovanému dátumu premiéry, ktorý tvorcovia aktuálne stanovili na leto 2021, vyjadril s radosťou a prehlásil, že sa teší na uskutočnenú víziu režiséra Matta Reevesa. V nej už ale s ním počítať nemôžeme.

Batman sa vráti v roku 2021. Tentokrát už ale bez Bena Afflecka
Batman sa vráti v roku 2021. Tentokrát už ale bez Bena Afflecka Zdroj: Warner Bros.

46-ročný Affleck postavu Batmana stvárnil v trojici filmov, a to konkrétne v Batman vs. Superman: The Dawn Of Justice, Suicide Squad a Justice League. Pôvodne mal novú snímku s Batmanom dokonca režírovať, ale ako už vieš, jeho miesto nahradil spomínaný Matt Reeves. Premiéra bola konkrétne stanovená na 25. jún (červen) 2021.

Podľa dostupných informácií by sa mal nový Batman dejovo sústrediť na mladšiu verziu Bruca Wayna. Bude ti charizmatický Ben Affleck chýbať? A koho by si si vedel predstaviť v role najnovšieho ochrancu Gothamu?

Domov
Zdieľať
Diskusia