Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2019, 10:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Milion+ má všetko ako banka, o druhej ráno zažíva punkrock. Sleduj videoklip ku skladbe Hulila Hulila

HUDBA NIK TENDO RAP
Uložiť Uložené

Chalani z M+ predstavujú nové video a pripomínajú tak album KML, ku ktorému zároveň aktuálne prebieha súťaž pre hudobných producentov.

Ešte v závere roka prišiel label Milion Plus s veľkým projektom, na ktorom sa podieľali všetci členovia a výsledok sa právom tešil veľkej pozornosti. Chalani tak spečatili veľmi úspešný rok 2018, počas ktorého sa ako vydavateľstvo dostali na úplný vrchol nielen v aktivite, ale aj kvalite. Budeme pre to veľmi zvedaví, čo nás čaká v nasledujúcich mesiacoch. 

Teraz sa niektorí členovia pripomínajú vizuálom k jednej z najobľúbenejších skladieb z albumu, ktorá sa vďaka Konexovmu beatu stáva v podstate experimentálnou záležitosťou. Hulila Hulila však bude podľa všetkého po zmene beatu v závere rozbíjať kluby, na čo sa už teraz tešíme. Videoklip je v podstate klasickou reprezent záležitosťou, kde uvidíš Nik Tenda, Konexa, Karla aj Hasana

O jeho tvorbu sa postaral Andreas Gold a my ešte dávame do pozornosti Milion+ Remix Contest, v rámci ktorého hľadá český label šikovných producentov. Všetky dôležité informácie nájdeš v samostatnom článku o tomto projekte a nezabudni, že zapojiť sa môžeš len do 11. februára

Domov
Zdieľať
Diskusia