Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2019, 12:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Privítaj Beccu, novú tvár Refresheru. Miluje hudbu, psíkov, jedlo a svoju prácu

REFRESHER
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre teba krátky rozhovor s Katkou, ktorú skôr môžeš poznať pod moderátorským pseudonymom Becca.

Videotím Refresheru tento týždeň ešte poriadne zamieša karty, ale nebudeme predbiehať. Dnes by sme však svetu chceli predstaviť našu novú moderátorku, ktorou je Katka Balážiová, Slovensku známa skôr pod pseudonymom Becca. Do dnešného dňa si ju mal možnosť počuť v rádiu a vidieť v televízii. 

Teraz sa presunie na YouTube, kde bude spoločne s nami tvoriť atraktívny a hodnotný obsah. Pre tých, ktorí ju ešte nepoznajú, sme sa rozhodli dať dokopy krátky rozhovor. Dozvieš sa v ňom čosi viac o tom, čo sa vlastne chystá, no v prvom rade budeš mať možnosť Beccu spoznať na základe jej vkusu a názorov. 

Prezradila, čo si myslí o youtuberoch, aký má vzťah k hudbe a čo najradšej počúva. Tiež sme sa dozvedeli, že je blázon do kníh, filmov a seriálov. Už ťa však nebudeme dlhšie naťahovať, prečítaj si rozhovor a do komentárov nám pokojne napíš, aké videá s Beccou by si chcel na našom kanáli vidieť. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Becca (@becca_tojeona),

Vieš už, pri akých príležitostiach a v akých formátoch ťa budeme mať možnosť na Refresheri sledovať? 

Moja cesta v Refresheri začne dnes vo Freshnews, ale budú to určite aj reportáže zo zaujímavých akcii, videorozhovory a vymýšľame aj ďalšie nové veci. Verím, že sa máte na čo tešiť. 
 

Robíš okrem moderovania aj niečo iné? Myslím profesne.

Kedysi som pracovala aj ako copywriter a ideamaker v reklame, ale teraz je to už len výlučne to, čo milujem najviac a čo mi ide úplne prirodzene – a to je moderovanie. Televízne, rádiové, eventové.  
 

Doteraz si sa prihovárala najmä z rádia a televízie. Aký máš vzťah k YouTube a k tvorcom na tejto platforme?

Pre mňa je Youtube progresívna platforma, ktorá stále rýchlejšie dobieha tradičné médiá. Rovnako však, ako si v telke či rádiu vieš nájsť veci, ktoré sú kvalitné a naopak, ktoré sú trash, rovnako je tomu aj na YouTube.
 
A youtuberi? Mám veľa obľúbených, ktorých videí sa neviem dočkať a robia skvelú prácu, ale niektorým neviem uveriť pózu a ten kontrast v správaní sa vo videách a v reálnom živote. (Keďže v rámci mojej profesie som mala česť sa s nejedným rozprávať či zažiť v civilnom živote).
 
Myslím, že aj na YouTube platí, že treba mať talent a napriek tomu, že môže byť youtuber dnes každý vďaka dostupnosti, nie každý má čo povedať. Ale nechcem nikomu brať ilúzie, verím, že kvalitné a dobré veci si vždy nájdu cestu. Len to chce niekedy viac autentickosti.  
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Becca (@becca_tojeona),

 

Takže sa aj v tvojom prípade môžeme tešiť na prirodzenosť. Skús sa teda opísať len troma slovami.

Som dosť mimo. Haha. 
 

Som si istý, že medzi kolegov veľmi rýchlo zapadneš, v dobrom, samozrejme. A čomu sa venuješ vo voľnom čase?

Aktívne sa venujem boxu v OFA (pozdravujem trénera Mareka Bartla a mojich chlapcov), spievaniu v aute (tak ako ma to baví, tak veľmi mi to nejde), psom a jedeniu. Myslím, že to vystihuje môj bežný týždeň celkom presne. 
 

Hudba, psíky, papanie. Kde si bola doteraz? Prezraď nám teda čosi o tvojom hudobnom vkuse. Aké žánre rada počúvaš, ktoré festivaly navštevuješ a k akým domácim interpretom máš najbližšie? 

Hudba je pre mňa alfa a omega a popravde, nemám jeden obľúbený žáner. To by mi prišlo nespravodlivé odo mňa, pretože existuje toľko kvalitnej hudby z rôznych žánrov. Je to pocitové. V tejto chvíli počúvam The Roots a skladbu Remember, ráno som počúvala Mind Against, na dobrú noc Amsterjam od June Marieezy & FKJ a možno o chvíľu to budú Ľudové Mladistvá.
 
Milujem hip hop, jazz, folk, kopec elektroniky (vedeli ste, že techno je fakt super?), 80s, ale aj klasiku. Hudbu milujem bezhranične. Festivaly Pohoda, Uprising a Sziget. 
 
A z domácej hudby Jana Kirshner, Emma Drobná, Billy Barman... A tiež nedám dopustiť na komplet celú slovenskú výpravu na tohtoročnom Eurosonicu, ktorej odkazujem „okamžite na pozorovanie!” 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Tešilo ma #colin ♥ #letoscolinem

Príspevok, ktorý zdieľa Becca (@becca_tojeona),

 

A čo filmy, seriály a knihy?

O tomto by sme sa mohli baviť tiež hodiny. V skratke. Okrem toho, že Netflix je láska, odporúčam seriál Young pope a Handmaids Tale (ktorý teraz chodí na Dvojke, palce hore). Filmy Vanilla sky alebo No country for old men (bratia Cohenovci sú prepnutí).
 
Knihy čítam, ale chcela by som ich čítať viac. Momentálne sa snažím dočítať Dobrú noc a pozor na hady, predtým veľmi zaujímavá bola Pol Potov úsmev (silné), ale jedna z mojich naj je určite Neznesiteľná ľahkosť bytia (Kundera by mal byť kapitán kozmickej lode). 
 

Varíš? Alebo skôr chodievaš do reštaurácií? Prípadne akých?

Variť ľúbim, ale keďže som väčšinu týždňa sama, variť pre jedného je absolútne nezaujímavé a ešte aj neekonomické, takže často sú to reštiky. 
 

Čím sa v živote riadiš? 

Neber sa tak vážne a bitch, be humble.
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Ak by pondelok nejako vyzeral, takto by to určite nebolo #doubletrouble #yslbeauty

Príspevok, ktorý zdieľa Becca (@becca_tojeona),

 
Myslím, že sa nám tento rozhovor podarilo zakončiť ideálne. Becce budeme v moderátorskej kariére na Refresheri držať palce a tešíme sa na jej videá. To prvé uvidíš už o pár hodín. 
Domov
Zdieľať
Diskusia