Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2019, 19:45
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Justin Bieber predstavuje vlastnú streetwearovú značku oblečenia s názvom Drew House

Justin Bieber predstavuje vlastnú streetwearovú značku oblečenia s názvom Drew House
Zdroj: Instagram/@drewhouse
MÓDA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Debutová kolekcia je plná kúskov z aktuálne veľmi populárnej menčestrovej látky.

Justin Bieber sa najnovšie rozhodol, že sa popri speváckej kariére začne venovať aj módnemu priemyslu. Spustil totiž vlastnú streetwearovú značku s názvom Drew House. S myšlienkou preraziť vo svete módy sa pohrával už dlhšie, prvý kúsok z kolekcie dokonca vydal už koncom roka 2018.

Išlo o jednoduché biele hotelové papuče so žltým smajlíkom disponujúcim nápisom "drew" namiesto úsmevu, čo je logo celej značky. Tie sa aj vďaka veľmi nízkej cenovke (5 dolárov) okamžite vypredali. Na oficiálnom e-shope sa však okrem nich nič iné nenachádzalo, a tak boli fanúšikovia zmätení, či skutočne ide o novú Justinovu módnu značku alebo len výstrelok.

Po dlhých týždňoch čakania však spevák oficiálne spúšťa svoju streetwarovú značku Drew House a rovnako aj predaj debutovej kolekcie. Na oficiálnej stránke sa už nachádzajú rôzne kúsky ako košele, mikiny, tričká, nohavice či kraťasy. Väčšina produktov je z populárnej menčestrovej látky a sfarbená do kamelova, no nájdeš tu aj červenú mikinu či čierne tričko.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Drew House (@drewhouse),

Ceny sú v tomto prípade o niečo väčšie, ako tomu bolo pri bielych papučiach. Menčestrové nohavice či košeľa stoja 148 dolárov, kraťasy 138 dolárov a mikina 128 dolárov. O niečo lacnejšie sú produkty z klasickej bavlny. Tie neprevyšujú cenovku 100 dolárov.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

Na e-shope sa navyše v popise každého produktu medzi serióznymi špecifikáciami nachádza aj nejaká vtipný fakt, ako napríklad „Všetky labute v Anglicku patria kráľovnej“ či „Až 7 % amerických dospelých verí, že čokoládové mlieko pochádza z hnedých kráv“. 

Celá kolekcia svojimi bláznivými dizajnami a oversize strihmi pripomína niečo medzi oblečením Yeezy od Kanyeho a aktuálne stále viac populárnej streetwearovej značky Chinatown Market. Ak sa pýtaš, prečo práve názov Drew House, tak vysvetlenie je naozaj jednoduché. Drew je Justinove stredné meno a House snáď nikomu vysvetľovať nemusíme.

Základom značky je údajne ležérnosť. Na stránke sa značka Drew House prezentuje ako miesto, kde môžeš byť sám sebou. Máš sa vraj obliekať tak, aby si vyzeral, že ti je jednoducho všetko jedno. Ak však máš záujem o oblečenie Justinove oblečenie, mal by si sa poponáhľať. O produkty je veľký záujem a už teraz sú niektoré úplne vypredané.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Drew House (@drewhouse),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Drew House (@drewhouse),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Drew House (@drewhouse),

Domov
Zdieľať
Diskusia