Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2019, 12:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bradley Cooper a Lady Gaga do seba musia byť zaľúbení, veria fanúšikovia. Vraj to dokazuje spoločná chémia

HUDBA BRADLEY COOPER LADY GAGA
Uložiť Uložené

Po prvom živom duete Shallow fanúšikovia rozpútali tvorbu konšpiračných teórií.

Fanúšikovia filmu Zrodila sa hviezda zostali po nedávnom koncerte Lady Gaga v Las Vegas pobláznení. Keď na pódium vybehol Bradley Cooper a chytil do ruky mikrofón, celá hala sa pripravovala na to, že si vôbec po prvýkrát vypočuje hit Shallow naživo. Ak publikum očakávalo ohromný zážitok, tak sa ho dočkalo.

Bradley kráčal po pódiu, raz sedel na stoličke, potom sa zase opieral o klavír a sledoval Lady Gagu, ktorá spievala mimoriadne emotívne. Čerešnička na torte prišla až v samotnom závere, keď si Bradley sadol za klavír vedľa speváčky, chytil ju okolo pása a spoločne si strihli poslednú časť skladby.

Fanúšikom priamo v hale, ale aj na sociálnych sieťach, rozhodne nemohli ujsť situácie, pri ktorých mali pocit, že Bradley a Gaga sú do seba bláznivo zamilovaní. Pohľady, vzájomné dotyky či nežné pohyby vraj akoby kričali, že spolu obaja v tajnosti tvoria pár, ale koniec koncov ide len o zbožné želanie fanúšikov.

V komentároch pod videami z koncertu sa nechali uniesť, a tak by si tam našiel odkazy o tom, ako Bradley so speváčkou určite spáva. Romantickejšie duše zase tvrdili, že aj oni by chceli v živote nájsť človeka, ktorý sa na nich bude pozerať tak, ako sa Bradley pozerá na Lady Gagu.

Odporúčané
RECENZIA: Maestro. Natočil Bradley Cooper s Netflixom jeden z najlepších filmov roka? RECENZIA: Maestro. Natočil Bradley Cooper s Netflixom jeden z najlepších filmov roka? 22. decembra 2023, 14:00


Všetci zvýrazňovali, ako medzi dvomi osobnosťami funguje vzájomná chémia a želanie bolo veľavravné, kiežby spolu tvorili pár aj v skutočnom živote.

Realita je však omnoho pochmúrnejšia, ak si film Zrodila sa hviezda vnímal príliš seriózne. Bradley už niekoľko rokov randí so svetoznámou modelkou Irinou Shayk a dokonca sa im už narodilo aj dieťa. Ktovie, ako modelka zareagovala na vyhlásenia Lady Gaga v minulosti, keď speváčka hovorila, že Bradley je naozaj čarovný režisér aj človek a bez problémov sa premieňal z lásky jej života na muža za kamerou.

Aj Lady Gaga je však v dlhodobom vzťahu. Je dokonca zasnúbená so svojím priateľom Christianom Carinom, a tak sa sny o budúcej láske medzi Bradleym a speváčkou zrejme čoskoro rozplynú.


Domov
Zdieľať
Diskusia