Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2019, 9:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Matúš Vallo upozorňuje na blížiacu sa bratislavskú dopravnú katastrofu v akčnom videu. Odporúča prestúpiť na MHD

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA DOPRAVA MATÚŠ VALLO
Uložiť Uložené

Hlavné mesto zažije ťažké chvíle.

Naše hlavné mesto čaká od polovice februára dopravná katastrofa. Vodiči sa pripravujú na dlhé kolóny, magistrát na čele s Matúšom Vallom sa snaží zminimalizovať dopad celej uzávierky na premávku, a tak sa bratislavský primátor postavil pred kameru, aby všetky podstatné informácie odkomunikoval Bratislavčanom. 

Aby mohla byť dostavaná nová bratislavská autobusová stanica, mesto kompletne uzavrie ulicu Mlynské nivy, čo zrejme spôsobí dopravný kolaps. Nebude to pritom jediná uzávera, pretože v rovnakom čase bude uzavretý aj úsek pod Prístavným mostom, čo situáciu skomplikuje ešte viac.

Raz darmo, ak chceme mať v hlavnom meste vyriešenú dopravu na lepšej úrovni, treba mať trpezlivosť a obetovať aj trochu svojho komfortu. 

Matúš Vallo všetkým odporúča, aby prestúpili do autobusov. Na Gagarinovej ulici, čo je mimoriadne vyťažený a dôležitý hlavný ťah v meste, vznikne jeden autobusový pruh navyše, a tak sa ľudia z Vrakune či Podunajských Biskupíc budú môcť do centra dostať oveľa rýchlejšie, keď nasadnú na MHD v porovnaní so svojimi autami. Vallo v akčnom videu prechádza aj popri vystupujúcich šoféroch či rozpráva z autobusu.

Ak sa chceš o mestskej hromadnej oprave, ako magistrát situáciu nazval, potom klikaj na tento odkaz, kde nájdeš všetko v prehľadnej forme.

Domov
Zdieľať
Diskusia