Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2019, 16:24
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Harley Quinn dostala nový kostým! Margot Robbie zároveň odhaľuje prvé zábery z vlastnej sólovky Birds of Prey

Harley Quinn dostala nový kostým! Margot Robbie zároveň odhaľuje prvé zábery z vlastnej sólovky Birds of Prey
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Po tímovke Suicide Squad sa obľúbená herečka objavila na natáčaní ďalšej komiksovky, v ktorej stvárni šialenú Harley.

Natáčanie očakávanej komiksovky s dlhočizným názvom Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) začalo iba nedávno, no herečka Margot Robbie, ktorá si vo filme zopakuje úlohu bláznivej Harley Quinn, sa už stihla prostredníctvom Instagramu pochváliť s novým kostýmom jej postavy.

Ako si môžeš všimnúť nižšie, kostým je výrazne odlišnejší a značne farebnejší oproti tomu z tímovky Suicide Squad. Ťažko momentálne povedať, či ide o finálnu verziu kostýmu, ktorú uvidíme aj na veľkom plátne, alebo je to iba jeden z jej viacerých prevlekov. Radi sa ale necháme prekvapiť.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Miss me? HQ

Príspevok, ktorý zdieľa @ margotrobbie,

Krátko po priloženom obrázku sa však objavila aj prvá ukážka, v ktorej sa popri Margot v rýchlosti mihne hneď niekoľko postáv. Na konci videa je nám ešte oznámené, že sa čoskoro uvidíme. Snáď si pre nás teda tvorcovia pripravili ešte niekoľko ďalších podobných prekvapení, ktorých sa dočkáme v najbližšom období. 

Okrem Margot Robbie sa v snímke objaví aj Mary Elizabeth Winstead v úlohe Huntress či Jurnee Smollett-Bell, ktorá si strihne Black Canary. Harley by mala podľa dostupných informácií spojiť svoje sily s touto dvojkou a postaviť sa proti záporákovi menom Black Mask (Ewan McGregor). Ich cieľom bude zachrániť mladú Cassandru Cain (Ella Jay Basco). Zaujímavosťou je, že postava Cassandry si v niektorých komiksových predlohách obliekla masku Batgirl. Zostavu doplní aj Chris Messina ako Victor Zsasz.

Odporúčané
11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 27. marca 2024, 11:00

Režíruje Cathy Yan (Dead Pigs, kraťas According To My Mother) a za scenárom stojí Christina Hodson (Bumblebee). Tá mimochodom prezradila, že Harley tentokrát nebude zatienená žiadnou inou postavou. Americká premiéra Birds of Prey je naplánovaná na 7. februára (únor) 2020. A zatiaľ čo českí diváci snímku uvidia pravdepodobne až 13. februára, u nás zatiaľ premiéru nemá. To sa ale určite čoskoro zmení.

Domov
Zdieľať
Diskusia