Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2019, 11:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

DMX sa vracia z väzenia. Chystá album, knihu a účinkovanie vo filmoch

HUDBA DMX
Uložiť Uložené

Kompetentní zástupcovia z manažmentu už sľúbili veľa novej hudby a účinkovanie vo filmoch.

Ešte v závere minulého roka sme informovali o tom, že legendárna seniorská ikona svetového rapu DMX sa po roku vo väzení dočká predčasného prepustenia. Otec 15 detí išiel do väzenia za krátenie daní, s ktorými mal dlhodobý problém. Aj keď ho mali pôvodne pustiť 27. januára, na slobodu sa dostáva už dnes a fanúšikovia by sa tak pomaly mali pripraviť na veľa nových projektov. 

V minulosti veľmi aktívny interpret sa totiž prostredníctvom TMZ nechal počuť, že sa vo väzení venoval novej tvorbe a dokonca mu prišli aj atraktívne ponuky na účinkovanie vo filmoch a na napísanie knihy

Podľa všetkého sa DMX dostal aj z problémov s drogami, keďže jeho právnik prehlásil, že vyzerá výrazne lepšie, po zdravotnej stránke je na tom dobre a je šťastný. Pôvodne bol raper konfrontovaný s čiastkou 1,7 milióna dolárov, ktorej sa mal pri platení daní vyhnúť. Nakoniec zaplatil 2,3 milióna, posedel si rok vo väzení a ešte 3 roky na neho budú zložky polície dohliadať. Musí si preto dávať na účtovníctvo aj drogy veľký pozor. 

Slovenskí a českí fanúšikovia mu zároveň ešte stále nezabudli, keď sa rozhodol nepricestovať na jeden z prvých ročníkov festivalu Hip Hop Žije kvôli tomu, že si zahryzol do jazyka. A organizátorom ešte stále dlží päťcifernú čiastku v eurách. O tom ale niekedy inokedy.  

Tím okolo DMXa už dokonca zorganizoval aj uvítací koncert

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DMX (@dmx),

Anketa:
Tešíš sa na DMXov návrat?
Áno
Nie
Áno
81 %
439 Hlasov
Nie
19 %
103 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia